Yardım Hangi Kulaklığı Seçmem Lazım?

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Merhabalar sevgili dostlarım,
Önceki açtığım konulara pek öneri gelmediği için biraz eski zamanlarda açılan konulara bakındım.

Bütçem aslında tam olarak sabit değil yani şu kadar bütçem var bunu aşmamam gerek diye bir şey diyemem.
Sadece tek isteğim bak ''şu'' kulaklık 1500₺ ama 2000₺ ye ''şu'' kulaklığı alsan ''şu'' çok daha iyi olur gibi öneriler...

Gördüğüm kadarıyla 2000-2500₺ bandında herkesin önerisi Razer Blackshark V2 fakat bu kulaklık hakkında daha önce hiç araştırma yapmadım ama ilk kulaklığım Razer 7.1 Chroma idi ve çok ayrı bir yeri vardır bende...
O yüzden hiçte hayır diyemem Razer ürününe :D

Bu altta verdiğim seçeneklerden hangilerini neden önerirsiniz?
1.
Razer Blackshark V2 USB
2. Logitech G Pro X
3.
Steelseries Arctis Prime (biliyorum diğerlerine göre daha ucuz kalıyor ama çokta bütçe ayırmak istemiyorum bir yandan)
4. Steelseries Arctis 9 (temiz 2. el bulursam almayı planlıyorum)

Tekrardan söylüyorum arkadaşlar bütçem tam olarak sınırlı değil ama tabiklide max 2500₺ diyebilirim çünkü fazlasını vermekte zorlanacağımı düşünüyorum.
Bir yandan aşırı bütçe ayırmakta istemiyorum diğer alacaklarıma da bütçe kalması açısından ama şunu kesin al başka da bir şeye bakma derseniz orası da ayrıdır...

Bu arada alacağım kulaklıktan tek beklentilerim şunlar olacaktır:
1. Kablolu veya kablosuz farketmeksizin hafif olması
2.Mikrofon kalitesinin iyi olması
3. Padlerinin deri değil kumaş olması (Steelseries Arctis serisi tarzında)
4. RGB olmasına gerek yok (olmaması daha iyi olur hatta)

NOT:
Logitech ve Corsair gibi markaların garanti ve müşteri desteğinin çok iyi olmasından mütevellit sadece alınacak ürünün özellikleri değil sonrasında da müşteriye verilen değerin iyi olmasından kaynaklı bu iki markaya çok sıcak bakıyorum -ki hali hazırda ve uzun zamandır Logitech G935 kullanıcısıyım.

Uzun zamandır da Steelseries Arctis serisinin tasarımına ve konforuna hayran kaldığımı belirtmek isterim.

Blackshark v2 usb kullanıyorum. Mikrofonunu beğeniyorum. Diğerlerine göre kulak pedleri kumaş, kafa kısmı kumaş en önemlisi. Terlemede sökülen deriler yok en azından. THX ses kartı mevcut harici. Bende saydıkların arasında kaldım. Bsv2 tercih ettim memnunum. 262 gram ayrıca

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok hafif, ses kasma kalitesi çok iyi, şarj süresi çok iyi ,kafadaki rahatlığı muhteşem, ses yalıtımı da klasik blackshark v2 gibi muhteşem ötesi, malzeme kalitesi premium bağlantı mesafesi idare eder

Dostum G pro x kullandım ve yanlış hatırlamıyorsam blue ile ortaklı bir kulaklıktı şöyle diyebilirim mic konusunda hiçbiri eline su dökemez.

Razer Barracuda x kulaklığına da bakabilirsin. Mikrofonu iyi, pedler kumaş.

Blackshark v2 usb kullanıyorum. Mikrofonunu beğeniyorum. Diğerlerine göre kulak pedleri kumaş, kafa kısmı kumaş en önemlisi. Terlemede sökülen deriler yok en azından. THX ses kartı mevcut harici. Bende saydıkların arasında kaldım. Bsv2 tercih ettim memnunum. 262 gram ayrıca
Çok güzel tam da aradığım özellikleri barındırıyor.

çok hafif, ses kasma kalitesi çok iyi, şarj süresi çok iyi ,kafadaki rahatlığı muhteşem, ses yalıtımı da klasik blackshark v2 gibi muhteşem ötesi, malzeme kalitesi premium bağlantı mesafesi idare eder
Şarj süresi ne kadar hocam? Arctis 9'a karşı tercih edilir mi? Steelseries Arctis 9'u çok istiyor ve beğeniyordum ama bariz bir farkla öndeyse eğer Blackshark V2 Pro hiç düşünmem...

Dostum G pro x kullandım ve yanlış hatırlamıyorsam blue ile ortaklı bir kulaklıktı şöyle diyebilirim mic konusunda hiçbiri eline su dökemez.
aktif olarak pro x de kullanıyorum sanırım dünyadaki en iyi mikrofona sahip oyuncu kulaklıklarından birisi. Daha iyisi varsa o da yine logitech dir

Bu detayı zamanında izlediğim bir videoda görmüştüm hocam ama maalesef sadece mikrofonu çok iyi diye onu tercih edemem çünkü ondan da önemli olan kafadaki sağladığı rahatlığı, hafifliği benim için çok daha önemli

Razer Barracuda x kulaklığına da bakabilirsin. Mikrofonu iyi, pedler kumaş.
Tasarım olarak çok hoşuma gitti onu diyebilirim

Bu detayı zamanında izlediğim bir videoda görmüştüm hocam ama maalesef sadece mikrofonu çok iyi diye onu tercih edemem çünkü ondan da önemli olan kafadaki sağladığı rahatlığı, hafifliği benim için çok daha önemli

Tasarım olarak çok hoşuma gitti onu diyebilirim
Pedleri de kumaş ama steelseriesin bu modellerini kullanmadım o yüzden kafadaki rahatlıklarını kıyaslayamayacağım.

Pedleri de kumaş ama steelseriesin bu modellerini kullanmadım o yüzden kafadaki rahatlıklarını kıyaslayamayacağım.
Zamanında Arctis 5 modelini deneme şansım olmuştu ama aynı gün iade etmiştim ses seviyesinin düşük olmasından dolayı :D

Çok güzel tam da aradığım özellikleri barındırıyor.

Şarj süresi ne kadar hocam? Arctis 9'a karşı tercih edilir mi? Steelseries Arctis 9'u çok istiyor ve beğeniyordum ama bariz bir farkla öndeyse eğer Blackshark V2 Pro hiç düşünmem...
Hocam arctis 9 hakkında bir bilgim yok yanlış bilgi vermek istemem ancak 10 dan fazla kulaklık deneyimledim ve blackshark v2 pro kablosuz olarak muhteşem bir şeydi. Ses performansı çok temiz. Mikrofonu da öyle discord onaylı. Mağazalarda deneme imkanınız varsa bir deneyin isterim direkt alacaksınız. ve baraccuda x almayın bence blackshark v2 ya da pro versiyonunu alın daha iyi. Ne de olsa o bir x model

Hocam arctis 9 hakkında bir bilgim yok yanlış bilgi vermek istemem ancak 10 dan fazla kulaklık deneyimledim ve blackshark v2 pro kablosuz olarak muhteşem bir şeydi. Ses performansı çok temiz. Mikrofonu da öyle discord onaylı. Mağazalarda deneme imkanınız varsa bir deneyin isterim direkt alacaksınız. ve baraccuda x almayın bence blackshark v2 ya da pro versiyonunu alın daha iyi. Ne de olsa o bir x model
X modelinin farkı nedir hocam?

Zamanında Arctis 5 modelini deneme şansım olmuştu ama aynı gün iade etmiştim ses seviyesinin düşük olmasından dolayı :D
Şahsen amazon prime üyeliği alıp denemeni öneririm kulaklıkları kafana yatan kulaklıktan öyle daha emin olabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,027
Üyeler
183,937
Son üye
fatihbey
Geri