Arishem
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 32
- İsim
- Arda Bala
- Bütçe
- 2000
Merhabalar, öncelikle daha 2 güne kadar JBL t560bt'yi kullanıyordum kendisinden çok memnundum ses kalitesi, şarjı, taşınabilirliği vs olarak fakat nedense sağ kulağı çıktı ve şuan kullanılamaz halde. Bende forumlarda 1500-2000 arası bütçelerde araştırmalar sonucu çoğu öneride linkteki 2 kulaklığı buldum. Amacım hem müzik, film hem de oyunlardan yararlanmak ama genel olarak oyun kulaklıkları zaten. Fakat şimdi de ses kartı/anakart olayı çıktı :') Ben Acer Nitro 16 4070 modelini alacağım yakında ve sanırım DTSX diye bir sürücü kullanıyormuş. Anladığım kadarıyla HyperX Cloud Core 7.1 kendi ses kartıyla geliyormuş. Kulaklıklardan anlayanlar yardımcı olursa memnun olurum.
HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
RAZER BLACKSHARK V2 X OYUNCU KULAKLIĞI - BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER BLACKSHARK V2 X OYUNCU KULAKLIĞI - BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com