- Reaksiyon skoru
- 19
Hyper x cloud 3s ve atk neptune n9 pro arasında kaldım hangisini alayım sizce malzeme kalitesi olarak günlük ve oyun için istiyorum.
kanka hyperx büyük ihtimal daha iyidir çünkü 6bin liraHyper x cloud 3s ve atk neptune n9 pro arasında kaldım hangisini alayım sizce malzeme kalitesi olarak günlük ve oyun için istiyorum.
Kendim cloud 3 kullanıyorum 2300 civarındayken almıştım deri ped olması dışında kusursuz gittim 300 TL'ye kumaş ped söyledim 1.5 senedir böyle kullanıyoruz bir de kumaşla kullanacağım. Şu an ki fiyatı bana çok fazla geliyor n9'u çok öneren var ama benim bir fikrim yok.Hyper x cloud 3s ve atk neptune n9 pro arasında kaldım hangisini alayım sizce malzeme kalitesi olarak günlük ve oyun için istiyorum.
kumaşla kullandıktan sonra tecrübeni anlatır mısın şefimKendim cloud 3 kullanıyorum 2300 civarındayken almıştım deri ped olması dışında kusursuz gittim 300 TL'ye kumaş ped söyledim 1.5 senedir böyle kullanıyoruz bir de kumaşla kullanacağım. Şu an ki fiyatı bana çok fazla geliyor n9'u çok öneren var ama benim bir fikrim yok.
2-3 güne gelecek o zaman anlatırımkumaşla kullandıktan sonra tecrübeni anlatır mısın şefim