Neler Yeni

Yardım Hangi laptobu almalıyım?

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
hocam excalibur alınmaz tuf serisi ısınıyor monster bu bütçeye alınmaz acer nitro olabilir

TALHA MURAT

80+ Silver
Uygunsuz davranış
Son düzenleme:

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,924
İsim
Metehan Akyalı
Hangi modeli ekran kartı driver casperla alakası yok nvidia ile alakalı.

1 kere bile kullanmadan oradan yazıyon ya ne diyim .
Ekran kartı temassızlığı Nvidia'dan olamaz.
Driver sorunu ekran kartının driverı değil, genel olarak tüm driverlar sorun çıkarıyor stabil olmuyordu.

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
Excalibur asla almayın. Monster'in güzel modelleri var ama çoğu ısınıyorve malzeme kalitesi kötü.
aga ben kullanıyorum sorunum yok ısınma sorunum yok foruma bakılırsa msi bile almayın bütçenize ahngisi uygunsa alın aga ha g770 modelinde touchpad sorunu var sanırım yazılım ile alakalı ama aşırı kasıntı bir sorun değil bence laptop işi piyango taşıma anında aldığı hasarlı herhangi bir laptop gelse bile sıkıntı çekersin ama tamamen sana ve biütçene bağlı.

TALHA MURAT

80+ Silver
Driver sorunu ekran kartının driverı değil, genel olarak tüm driverlar sorun çıkarıyor stabil olmuyordu.
bak kardşeim benim deidğim gibi 2 g900 1 g770 var bana ait iş için gerekli idi aldım ve biz arkadaşlarla yaşıyoruz onlarında g780 g770 g900 kullanları var ki 1 imiz sorun yaşamıyor ama sorunlu cihaz oluyor 1 kişi sorun yaşasaydı evet haklısın derdim ama ben yüksek bütçede zaten önermiyorum arkadaşın bütçesi az.

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
Yok ben. Senin gibiler böyle yazıp atıp durur kanıtlayınca uçup gider kaç konuda öyle oldu .
kanka yemin ediyorum şu forumda aklı başında adamlardansın geçende karşılaştık seninle diyorum ki adamlara bak şunları kötü ama onun dışında sorunum yok bana diyorki fanboysun fanboysun yemin ediyorum adama kafayı yedirtirler belki hayaatında casper kullanmamış adam gelmiş burada boş yapıyor yanarım da ona yanarım

TALHA MURAT

80+ Silver
Böyle bir sorunu ilk defa senden duydum başka yaşayan 1 insan görmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alakası yok sadece belirli modelleri sıcak çalıştığı içim önermiyoruz.
Kardeşim bilginiz olmadan yamayın şu forum a2 modem biliyonuz onu önerip duruyonuz .

Top Bottom