Neler Yeni

Yardım Hangi laptobu almalıyım?

TALHA MURAT

80+ Silver
onu diyorum bende kardeşim mesela adam80+bronz ya da 80+gold olmuş ama 13 14 yaşında vakit bol tabii her şeye yorum yap yapa alıyor bu imgeleri isim altında yaş vs yazmıyor gelmiş burada 25 30 yaşındaki adamlara pc öneriyor daha alın teri ile para kazanmamıştır 1 kere pc bile açmamış vida sıkmamaış adamlar burada şov yapıyor casper alınmaz neden kötü tamam ne alıyırm monsterde alınmaz neden malemeze kalitesi kötü ne alıyım lenovo al peki asus ? ona da ısınıyor diyorlar her laptop öneri başlığı altına bunları yazmaktan usanmadılar aga
Bak benim arkadaşım dükkanı var pc onarımı yapıyor ve bir sürü pc laptop oyuncu bilgisayarları var son zamanlarda acerde ısınma sorunu arttığını söyledi ve müşteriler gelmeye başlamış casperde adamlar sadece format için bakım için verdiğini söylemiş bunu açıklayan vamrı ?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Kardeşim laptop önerip duruyosun ya onların tma yükse high modda ki değerlerini biliyormusun hayır. ben gaming modda 83 üzeri asla görmedim burada da bilgin var sanıp etiketliyen insanlar var
Aynen performans modunda 93 derece oldu maksimum of ne soğutması var ya hemen gidip excalibur alam

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
yaş seni ilgilendiriyor mu ? vida sıkmamış onu yapmamış yetti daha hep forumda küçük insanlar var diye kötü oluyoruz yaşım küçük ama çok bilgiliyim gidipte csgo oynayıp bir şey bilmiyormuşum gibi davranmayın
:D :D :D :D :D aga anlamıyorsunuz yaşınıza lafım yok tecrübe eksikliğiniz var diyorum . daha yazdığımı anlamadan saldırıyorsun be kardeşim

TALHA MURAT

80+ Silver
tecrübe ? deneyim ? farkındalık ? iş ahlakı ? bunlar 9 10 yaşındaki bir insanda olur mu ? lafım sana değil genel konuştum yaşını bilmiyorum
Aga 1 kere bilgisayarın alt kapağını açmamışlar gelmişler konuşuyorlar ben kapağını açtım neler neler yaptım g770 e işte şey dedi biri sen o kapaı aç bir yerini sök bir daha takamazsın falan boş boş çocuklar yazıyor.

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
Bak benim arkadaşım dükkanı var pc onarımı yapıyor ve bir sürü pc laptop oyuncu bilgisayarları var son zamanlarda acerde ısınma sorunu arttığını söyledi ve müşteriler gelmeye başlamış casperde adamlar sadece format için bakım için verdiğini söylemiş bunu açıklayan vamrı ?

evet lenovonun bir ara önerilen laptopu vardı kendisi şikayetleri iyice arttı monster iyi bir marka diyorlardı bazı modelleri çöp oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

:D :D :D :D :D aga anlamıyorsunuz yaşınıza lafım yok tecrübe eksikliğiniz var diyorum . daha yazdığımı anlamadan saldırıyorsun be kardeşim

aga saldırmıyorum siz küçük yaştaki insanları hep bilgisiz zannediyorsunuz

#Burhan#

80+

tecrübe ? deneyim ? farkındalık ? iş ahlakı ? bunlar 9 10 yaşındaki bir insanda olur mu ? lafım sana değil genel konuştum yaşını bilmiyorum
Küçümsemek için demiyorum bunu
9-10 yaşındaki çocuk çoğu zaman yanlıl bilgi verir burda biz o yanlış bilgiyi düzeltiriz.
Bazı yaşı büyük insanlar var tv de reklam görüyorlar abi monster en iyi diyolar

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
ben şuan linç yiyeyim umrumda değil 2 arkadaştan da özür diliyorum casper kullanmadım bir şey demicem siz haklısınız herkese göre marka değişir tabi o yüzden casper hakkında yorum yapmıyorum konudan ayrılıyorum özür dilerim iyi günler.

#Burhan#

80+
Aga 1 kere bilgisayarın alt kapağını açmamışlar gelmişler konuşuyorlar ben kapağını açtım neler neler yaptım g770 e işte şey dedi biri sen o kapaı aç bir yerini sök bir daha takamazsın falan boş boş çocuklar yazıyor.
Kapağını açınca çok fazla bilgili olmuşsun (!)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
D A FORUMDA Talha Murat adlı filozofun aksi bir şey söyleyince klasik bir 20 yaşındaki bireyin yaşı anında 10 a düşebilir. Bu da yazılı olmayan bir kuraldır :')

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
Top Bottom