Neler Yeni

Yardım Hangi laptobu almalıyım?

TALHA MURAT

80+ Silver
evet lenovonun bir ara önerilen laptopu vardı kendisi şikayetleri iyice arttı monster iyi bir marka diyorlardı bazı modelleri çöp oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga saldırmıyorum siz küçük yaştaki insanları hep bilgisiz zannediyorsunuz
Belli ediyorsunuz kardeşim belli ediyonuz 1 kere kapak açmamışsınız 1 bilgisayardan başka elinize bir bilgisayar sürtmemişsiniz biz bunları kullandık yaşadık bak ben 6 model kullandım kullanıyorum çeşit çeşit msi acer casper monster bunların en iyi soğutması zaten acerde ama neredeyse 1 derece yüksek olan casper da hemen hemen yakın.

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
Küçümsemek için demiyorum bunu
9-10 yaşındaki çocuk çoğu zaman yanlıl bilgi verir burda biz o yanlış bilgiyi düzeltiriz.
Bazı yaşı büyük insanlar var tv de reklam görüyorlar abi monster en iyi diyolar
aynen mesela bu konuda çok haklısın reklamı iyi yapılyor diye en iyisi o zannediliyor ama böyle zanneden insanlar gözlemlediğim kadarıyla pek teknoloji ile arası olmayan insanlar

hocam sizde g900 var mı ?

anlamadım hocam :D
g770 var g900 alamadım param yetmedi :(

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
aynen mesela bu konuda çok haklısın reklamı iyi yapılyor diye en iyisi o zannediliyor ama böyle zanneden insanlar gözlemlediğim kadarıyla pek teknoloji ile arası olmayan insanlar

g770 kasası ince değil g900 ince büyük ihtimal o yüzden ısınıyor

TALHA MURAT

80+ Silver

Benim param 2 g900 1 g770 e yetti 2 g900 iş için olduğu için oyun falan yüklemedim fhotoshop için kullanılıyor depolamaları çok yüksek bende oyun için buna yeterli olacağı için buna bu kadar ayırdım yeni laptop aldım onu yükseltecem bütçe bıraktım falan bunu satıp ileride yükseltirim modeli.

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
laptopu alacak arkadaşım casper almanı tavsiye etmiyorum tuf serisi ısınıyor (kendim asus kullandım) hp pavillion alma o da kasa inceliğinde dolayı ısınıyor acer nitro 5 alabilirsin monster düşünülebilir

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl

TALHA MURAT

80+ Silver
laptopu alacak arkadaşım casper almanı tavsiye etmiyorum tuf serisi ısınıyor (kendim asus kullandım) hp pavillion alma o da kasa inceliğinde dolayı ısınıyor acer nitro 5 alabilirsin monster düşünülebilir
Acer nitro 5 de bile sorun var ne konuşuyorsun millet ısındığını söylüyor 100 derece olmuş diyor yetkili bayii çözemedi dedi adam en iyisi ntro 5 aynen bi sen biliyon.

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl

Acer nitro 5 de bile sorun var ne konuşuyorsun millet ısındığını söylüyor 100 derece olmuş diyor yetkili bayii çözemedi dedi adam en iyisi ntro 5 aynen bi sen biliyon.

sen biliyon sanki çok casper alınmaz bitti.

Top Bottom