Neler Yeni

HANGİ LAPTOP ALINIR?

yusufmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yusuf ÇAKIR
Parça kalitesi, çıkardığı sorunlar ve ısı problemleri. Aynı sorunu zamanında lenovo ve hp'de yaşadı, yaşıyor. Elektronik şans işi olsa da casper biraz daha riskli.
Maalesef öyle haklısınız..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam birkaç ay içinde alıcaksan şimdiden karar vermene gerek yok bence büyük ihtimalle o zaman 26k ya bunları alamayabilirsin
Maalesef öyle olucak fakat parayı anca denkleştiricem o yüzden şimdiden marka ve modelleri araştırayım dedim

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,008
İsim
Mehmet Aslan
aynen öyle doğru ve fan sesi sorun değil kendi odamda kullanacağım için.

excalibur dedikleri gibi forumlarda çok kötü olumsuz yorumlar var o yüzden şuan hp, acer ve lenovo düşünüyorum. Başka bir marka önerisi olan varsa seve seve dinlerim.
Uyguna bulunabilirse msi , gigabyte ve asus tuf serisi de olabilir ama ben yinede 4050 için para biriktirilmesi taraftarıyım :D

yusufmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yusuf ÇAKIR
Bahsettiğiniz ürün çok güzel hocam fakat ben o kadar ileri seviye bir cihaz düşünmüyorum yani kullanacağım alanlar belli fazla donanımlı birşeye de gerek yok fakat çok düşük birşeyde olmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uyguna bulunabilirse msi , gigabyte ve asus tuf serisi de olabilir ama ben yinede 4050 için para biriktirilmesi taraftarıyım :D
Bu modelleri tekrar incelicem hocam teşekkürler. 🙏🏻

Tavsiyenizi düşünücem hocam daha sonra 😁

yusufmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yusuf ÇAKIR
Arkadaşlar aşağıdaki laptop hakkında ne düşünüyorsunuz acaba alınır mı? özellikleri güzel gözüküyor yani markasıda kaliteli iyi

MSI Bravo 15

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,177
Üyeler
167,268
Son üye
dmryskuup
Top Bottom