Neler Yeni

hangi laptop markasının soğutma performansı daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
isim
sizden ricam piyasadaki markların soğutma performanslarını tüketikleri watt degerlerinide hesaba katarak sıralmanız

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
Lenovo guzel. Kullaniyorum anlik olarak. Tabi asiri yuke pek sokmadim cok AAA oyun oynamadigimdan ancak iyiydi 105 WATT civari tuketiyordu GPU.

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
ozan başaran
marka olarak bakmayın laptoplara. örneğin msi vector piyasanın en iyi laptopu olmasına rağmen thin gf63 gibi gerçekten kötü modellerde üretebiliyorlar. düşük bütçede acer nitro 5 ya da hp victus, orta bütçede acer nitro 16 lenovo loq, yüksek bütçede rog ve msi raider vector gibi laptoplara bakabilirsiniz
ha monster ve casper istisna, sakın bulaşmayın bunlara. ürettikleri laptopların tamamı kötü

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
CPU ve GPUda 80 uzerini pek gormedim. Su an 1 sene gecti ve tozlandi fanlar hala o kadar kotu degil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
isim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
marka olarak bakmayın laptoplara. örneğin msi vector piyasanın en iyi laptopu olmasına rağmen thin gf63 gibi gerçekten kötü modellerde üretebiliyorlar. düşük bütçede acer nitro 5 ya da hp victus, orta bütçede acer nitro 16 lenovo loq, yüksek bütçede rog ve msi raider vector gibi laptoplara bakabilirsiniz
ha monster ve casper istisna, sakın bulaşmayın bunlara. ürettikleri laptopların tamamı kötü
victuslarla acer nitro arasında kaldım panel ve pilde sanırım nitro daha iyi soğutmada peki?

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
ozan başaran
victuslarla acer nitro arasında kaldım panel ve pilde sanırım nitro daha iyi soğutmada peki?
acer nitro serilerini gözünüz kapalı alın derim. gerçekten kaliteliler soğutmaları çok iyi ve pil ömürleri de iyi panel kalitesi de iyi. zaten çoğu modeli usb c ile 65w hızlı şarj destekliyor, rahatça telefonunuzun şarj cihazıyla şarj edebiliyorsunuz bu da taşınabilirliğini kolaylaştırıyor. sadece ryzen işlemcili modelini almanızı öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,083
Üyeler
167,603
Son üye
showbarman
Top Bottom