Yardım Hangi laptopa karar verecegimi seçemiyorum lutfen yardimci olun

not: buradaki bir konudada @$ilent isimli üye hp victus modelinin 80-90w arasında olduğunu soylemis

ilk laptop(4060 105w): https://www.epey.com/laptop/lenovo-loq-15iax9-83gs00phtr.html
geçen konu açtığımda loq serisinde anakart yakma gibi sorunlar oldugu soylenmisti yinede eklemek istedim

ikinci laptop(resmi sitede yazmasada başka forumlarda 120w oldugu soyleniyor):

ucuncu laptop (ikincinin ryzen hali)

dorduncu laptop(115w)

önceki konuda nitronun farkli bi laptopuna karar vermistim ryzen 7 7735hs rtx 4060 (75w) dı ancak cok sikayet vardi arastirdigimda o yuzden vazgectim
önerilerinize gore butcede biraz arttırma yapabilirim teşekkürler.
Loq serisinde intel/Nvidia olan ikili sorunlu diyorlar Nvidia kart olacaksa AMD işlemcili olanına bakın onda pek şikayet yok sanırım.

bunu bende düşünüyorum https://www.epey.com/laptop/hp-victus-gaming-16-s0024nt-7z590ea.html fakat soğutması beni korkutuyor yaz aylarında %15 falan performans düşüşü oluyormuş ve genelde sıcaklıklar 90 derece ciarında oluyor. bu yüzden biraz daha para biriktirip veya taksitle falan bir şekilde omen serisi almaya bakıcam
hocam victus 16 serisinden bicok laptopun incelemesini buldum kullanici yorumlarina vesaire baktim ancak sogutma konusunda sikayeti olan yoktu (4060 lı modeline ait yormlari bulamadim sadece 4050 halini bulabildim)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Loq serisinde intel/Nvidia olan ikili sorunlu diyorlar Nvidia kart olacaksa AMD işlemcili olanına bakın onda pek şikayet yok sanırım.
hx serisi islemci denmişti bi amd haline bakip geleceğim

loq serisini eledim hocam ondan ümit yok

hocam victus 16 serisinden bicok laptopun incelemesini buldum kullanici yorumlarina vesaire baktim ancak sogutma konusunda sikayeti olan yoktu (4060 lı modeline ait yormlari bulamadim sadece 4050 halini bulabildim)

hx serisi islemci denmişti bi amd haline bakip geleceğim

loq serisini eledim hocam ondan ümit yok
Kalanlarda en iyisi acer gibi, Victus pek sevmiyorum kasası falan dandik hissettiriyor, ek olarak kapak sensörü sıkıntılı deniyordu büyük bir sorun olmasa da cihazı servislik edebilir.

Bu güzel de R7 versiyonu güzel R5 in bu modeli zayıf.

Vatanda geçen 32K ya verdiler bunun R7 versiyonunu süper fırsattı, indirim kovalanıp alınır.
hocam vallahi bundan başka seçenek yok ya loq serisi iptal victus iptal nitro iptal
ryzen 7 versuyonu denk düşerse tadindan yenmez

Bu güzel de R7 versiyonu güzel R5 in bu modeli zayıf.

Vatanda geçen 32K ya verdiler bunun R7 versiyonunu süper fırsattı, indirim kovalanıp alınır.
hocam 32k ya inen versiyonun 4050 li versiyon olmadigina emin misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,211
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri