en fazla 35 k kadar laptop alıcam bunlardan hangisini tercih etmeliyim sizce asus 35 kydı 36,5 olmuş 35 olursa onu da almayı düşünüyorum yorumlarınız nelerdir??
hocam bu bi ara baya indirimdeydi de bu ekran kartını pek bilmediğim için ve ilerde satarken sıkıntı yaratır diye tercih etmek istememiştimBütçe birazcık cikrsa kesinlikle bunu al
Asus Tuf Gaming A16 A E FA617NSR-N3056 R7-7435HS 16 GB 512 GB SSD RX7600S 16" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Asus Tuf Gaming A16 A E FA617NSR-N3056 R7-7435HS 16 GB 512 GB SSD RX7600S 16tinyurl.com
bunun doşında memnun musun oyunlarda falan sorun yaratıyor mulenovo loq alma şuan elimde battery drain yaşadığım için işlemcinin wattını sınırlandırmış durumdayım
Dahili gpu'su olmamasına rağmen çok güzel laptop detaylı inceleme videosuna burdan bakabilirsin.hocam bu bi ara baya indirimdeydi de bu ekran kartını pek bilmediğim için ve ilerde satarken sıkıntı yaratır diye tercih etmek istememiştim
oyun oynamak ve photoshop programları için büyük oyunları rahatça oynamak için
en fazla 35 k kadar laptop alıcam bunlardan hangisini tercih etmeliyim sizce asus 35 kydı 36,5 olmuş 35 olursa onu da almayı düşünüyorum yorumlarınız nelerdir??
teşekkür ederimDahili gpu'su olmamasına rağmen çok güzel laptop detaylı inceleme videosuna burdan bakabilirsin.