Çözüldü✓ Hangi laptopu almalıyım

AERW

80+
Katılım
14 Temmuz 2024
Mesajlar
3
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
64000
Merhaba arkadaşlar ilk konum diye biraz hata yapmış olabilirim kusura bakmayın.
Öncelikle aklımda bu laptop vardı ama sonra birkaç seçenek daha karşıma çıktı size sorayım dedim.

İkinci seçeneğim bu ama yenilenmiş ürün olması insanı biraz tedirgin ediyor ondan riske girmek istemiyorum yenilenmiş ürün alan varsa sıkıntı yaşayan var mı ?

Üçüncü seçenek bu normalde bütçem 55k idi ama bu fiyata 4080 iyi gibi geldi ama hem satıcı güvenilir mi emin değilim hemde hp omen serisi nasıldır bilmiyorum eğer alırsam kendim onların yerine gidebilirim ama 15 ay garantisi olması garip geldi biri yurtdışı ürünü demişte emin değilim.
https://shbd.io/s/43tLf1wb

Ve son olarak bu aslında en seçeneğim gibi bişey çünkü karşıda diye kendim gitmem zor ama nedense en iyi seçenekte bu gibi kredi kartı limiti yetmediği için param güvende ile alınmıyor galiba + olarak bütçeyi zorluyor.

Konu uzun ve kötü oldu kusura bakmayın o konuda.
 
İlk seçenek daha cazip geldi bana benchmark sitelerinde iki işlemci arasındaki farkın minimal olduğunu gözlemledim. Bence ilk seçenek en iyisi bütçeyi de çok darlamadan.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,549
Mesajlar
11,056,254
Üyeler
197,712
Son üye
PCavcısy
Geri
Top