Hangi leptobu almalıyım

The_efec

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
114

Sizce hangisini almalıyım acerde hiç yorum yok birde bakım istediğimiz zaman para oduyormusuz monster kullanan arkadaşım var 4 yıldır 1650 li sistem kullanıyor gayet rahat PC si yavaslayinca bakıma gönderiyor fikriniz nedir

Sizce hangisini almalıyım acerde hiç yorum yok birde bakım istediğimiz zaman para oduyormusuz monster kullanan arkadaşım var 4 yıldır 1650 li sistem kullanıyor gayet rahat PC si yavaslayinca bakıma gönderiyor fikriniz nedir
monster bakım harıc zerre ıyı degıl bende deneyımledım rezalet arkadasım 4060 modelı kullanıyo 2 ayda bır servıs goruyor ekran gıtme mı dersın acılmama mı acer nitro alıp gecerdım

Hocam monster gözden düştü gibi bir şey oldu. Kullanan kim varsa hep hakkında olumsuz bir şey yazıyor. Bilgisayar alırken çok araştırmıştım. Youtube da hakkında tonlarca olumsuz yorum vardı.
İmkanın varsa, istediğin sistemi başka marka modellere bakarak alman daha uygun olacaktır diye düşünüyorum

Benim bilgisayarımı alın pişman olmazsınız

Kışın ısıtıcın yok ise ve kulak zarlarının patlamasını istiyosan monstır notbuk al tek iyi yanı beleş çanta vermeleri

Geri