Hangi m2 ssd almalıyım

Batuitch

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
275
kc3000 mi renegade mi 3-3.5k bütçem var dram ve yüksek okuma yazma istiyorum birde hızlı bozulmayacak teşekkürler

renegade çok iyidir alabilirsiniz okum yazmasını merak ediyorsanız 7300-7000

kc3000 ile arasında ne fark var ben onu merak ediyorum daha çok
Hiçbir fark yok birebir aynı ürünler muhtemelen bunlar başka ülkelerde farklı isimlerle satılan ürünler ama bizim ülkeye ikisini de yolluyorlar ben böyle bi çıkarım yaptım ikisi de on numaradır alabilirsin

kc3000 ile arasında ne fark var ben onu merak ediyorum daha çok
hocam aslında çok bir fark yok renegadenin okuma yazma performansı daha iyi ondan dolayı renegade alın dedim.

Hiçbir fark yok birebir aynı ürünler muhtemelen bunlar başka ülkelerde farklı isimlerle satılan ürünler ama bizim ülkeye ikisini de yolluyorlar ben böyle bi çıkarım yaptım ikisi de on numaradır alabilirsin
hocam aslında çok bir fark yok renegadenin okuma yazma performansı daha iyi ondan dolayı renegade alın dedim.
yada hocam bu bütçede 2tb fln gelirmi yada bütçeyi kaç yapmam lazım az bişe düzgün bi 2tb için

yada hocam bu bütçede 2tb fln gelirmi yada bütçeyi kaç yapmam lazım az bişe düzgün bi 2tb için
hocam kendi 2tb ssdimi önereyim
https://www.sin erji.gen.tr/kingston-2tb-renegade-okuma-7300mb-yazma-7000mb-pcie-40-x4-nvme-m2-ssd-srngd2000g-p-53523?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAzvC9BhADEiwAEhtlN1zA4wz-AaSlObhGJcWIUIQ1zJUsINmgRYmnLcwJBBQW5skb-5ejYRoCCIAQAvD_BwE ( LİNKTEKİ BOŞLUĞU SİLİN ) gayet güzeldir zaten sizin aldığınız 2tb versiyonu :D

onun harici o bütçelere 2tb zor.

Geri