Hangi model daha iyi? Küba vs RKS Cup

Akabinde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
359

Tekirdağdan almalıyım motoru bütçem 40-50. Sıfır istiyorum bayiden. Zaten bunlara uygun 2 tane ilan var sadece. İkisi de 110-120 cc oluyormuş sanırım. Karbüratörlüler. Scooter tarzı olsalar daha iyi olurmuş biraz ince bunlar da çok sıkıntı değil. Sizce alınır mı bunlar? Hangisi daha iyidir? Bayiide 110-120cc yaptırsam iyi olur mu?

Tekirdağdan almalıyım motoru bütçem 40-50. Sıfır istiyorum bayiden. Zaten bunlara uygun 2 tane ilan var sadece. İkisi de 110-120 cc oluyormuş sanırım. Karbüratörlüler. Scooter tarzı olsalar daha iyi olurmuş biraz ince bunlar da çok sıkıntı değil. Sizce alınır mı bunlar? Hangisi daha iyidir? Bayiide 110-120cc yaptırsam iyi olur mu?
Senegal iyidir kübayı boşver reis

2 side kötü ama rks yi al kuba ön fren hala kampana digeri hiç degilse disk

Son olarak bir de bunu bulabildim. 45 bine PS3 satan da var 2024 model ama o daha çöptür diye düşünüyorum.
2 motordan da daha iyi modelden bişe olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3ü de aynı satıcıda zaten git incele digerlerinden daha iyi sana digerlerini satmaya çalışmasın dikkat et

2 motordan da daha iyi modelden bişe olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3ü de aynı satıcıda zaten git incele digerlerinden daha iyi sana digerlerini satmaya çalışmasın dikkat et
Siz Kuba Cristal 2024'ü mü öneriyorsunuz? Yoksa Apec PS3'ü mü? Diğerlerinden farkı nedir?

Geri