Hangi Model RX 6600 Olsun

Yanlış Bilgilendirme
Performans olarak fark yok sapphire kaliteli bilindik bir marka olduğu için sapphire derim ama gigabytede iyi.
hocam saphhire kaliteli marka değil hele bu model hiç değil minnacık kart. soğutma bloğu saç teli kadar. malzeme kaliteside o kadar iyi sayılmaz

saphhire o kadar kaliteli marka değil gigabyte soğutma olarakta kalite olarakta saphhire'i ikiye katlar aradaki farka değer mi dersen oc yapcaksan değer
Post automatically merged:

20 derece fark var aralarında
20 derece mi ? :) Sapphire kötü diyen ilk sen varsın sanırım. Eagle gigabyte ın en kötü modeli bu arada. Ayrıca her 3 fanlı ekran kartı iyi soğutmaya sahip olmuyor. Bazı 2 fanlılar bile 3 fanlıları geçiyor. Bu konudaki ekran kartlarında soğutma olarak max 5 derece anca oynar. O yüzden 800 TL fiyat farkına değmez. Sapphire alınmalı.

hocam saphhire kaliteli marka değil hele bu model hiç değil minnacık kart. soğutma bloğu saç teli kadar. malzeme kaliteside o kadar iyi sayılmaz
Kanka yanlış bilgilendirme yapma o kart kaliteli bir kart ve sogutmasıda gayet iyi (f/p)

Sapphire kaç yıldır AMD kart üretiyor. Nasıl kaliteli marka değil? Nitro+ kartlar gayet kaliteli. Pulse modeli de düşük malzeme kalitesine sahip ama fiyatı ucuz ne kadar ekmek o kadar köfte. %50 fan hızında 72 derece oluyor fan hızını ayarlayıp 60-65 lerde rahat tutuluyor.

20 derece mi ? :) Sapphire kötü diyen ilk sen varsın sanırım. Eagle gigabyte ın en kötü modeli bu arada. Ayrıca her 3 fanlı ekran kartı iyi soğutmaya sahip olmuyor. Bazı 2 fanlılar bile 3 fanlıları geçiyor. Bu konudaki ekran kartlarında soğutma olarak max 5 derece anca oynar. O yüzden 800 TL fiyat farkına değmez. Sapphire alınmalı.
youtubede testlerini izledim gigabyte ısınmıyordu. saphhire nitro olsa kötü değil derdim ama pulse o kadar iyi değil hotspotları yanıyor
Post automatically merged:

Kanka yanlış bilgilendirme yapma o kart kaliteli bir kart ve sogutmasıda gayet iyi (f/p)
kendim kullanıyorum soğutması iş görüyor kart sessiz ama gigabyte'ın yanında hiç bişey kartların tipine bakınca bile anlaşılıyor

Sizce Hangisini almalıyım?
Performans farkı var mıdır?
Ek bilgi: Bilgisayarı kullandığım ortam sıcak değil
arada ki fiyat farkına değmez, sapphire alabilirsin.

3 fanlı bir adım önde bence.

youtubede testlerini izledim gigabyte ısınmıyordu. saphhire nitro olsa kötü değil derdim ama pulse o kadar iyi değil hotspotları yanıyor
Sapphire fanlarını auto bırakırsan zaten 70-75 derece arasında tutuyor sıcaklıkları. Bu değerler o kadar kötü değil. Fan hızını arttırarak düşük değerlerde tutabilirsin. Bu iki kart arasındaki fiyat farkı çok fazla. Asla o farka değmez.

Sapphire fanlarını auto bırakırsan zaten 70-75 derece arasında tutuyor sıcaklıkları. Bu değerler o kadar kötü değil. Fan hızını arttırarak düşük değerlerde tutabilirsin. Bu iki kart arasındaki fiyat farkı çok fazla. Asla o farka değmez.
aynen o konuda katılıyorum ama oc yapcak olsam arttırıp gigabyte alırdım yoksa aynı karta fazla para vermenin anlamı yok

Sizce Hangisini almalıyım?
Performans farkı var mıdır?
Ek bilgi: Bilgisayarı kullandığım ortam sıcak değil
Sapphire pulse

saphhire o kadar kaliteli marka değil gigabyte soğutma olarakta kalite olarakta saphhire'i ikiye katlar aradaki farka değer mi dersen oc yapcaksan değer
Katlayamaz. Gigabyte leş işler yapıyor 20 derece de fark yok. Tabiri caiz ise git az öğren bir şeyler sonra yaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,963
Üyeler
191,010
Son üye
realpatrickbateman
Geri