Hangi Model RX 6600 Olsun

saphhire o kadar kaliteli marka değil gigabyte soğutma olarakta kalite olarakta saphhire'i ikiye katlar aradaki farka değer mi dersen oc yapcaksan değer
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20 derece fark var aralarında
Nasıl Sapphire kaliteli değil az salla biraz ya arada 20derece var demişsin birde

Katlayamaz. Gigabyte leş işler yapıyor 20 derece de fark yok. Tabiri caiz ise git az öğren bir şeyler sonra yaz
pulse modeli valorantta bile 65 derecede çalışıyor gigabyte 55 geçmiyo

Nasıl Sapphire kaliteli değil az salla biraz ya arada 20derece var demişsin birde
Pulse kaliteli değil

pulse modeli valorantta bile 65 derecede çalışıyor gigabyte 55 geçmiyo

Pulse kaliteli değil
nasıl değil bak ben 2 yıla yakın oldu pulse kullanalı bikez sıkıntı yaşamadım hava çok sıcak olsa bile missler gibi soğutuyor hele rx6600 gibi ısınmayan bir kart yani olm bilip bilmeden konuşmayın

Bence de pulse al kesinlikle

Sizce Hangisini almalıyım?
Performans farkı var mıdır?
Ek bilgi: Bilgisayarı kullandığım ortam sıcak değil
Fiyat farkı fazla. Pulse modelini tercih edin

saphhire o kadar kaliteli marka değil gigabyte soğutma olarakta kalite olarakta saphhire'i ikiye katlar aradaki farka değer mi dersen oc yapcaksan değer

20 derece fark var aralarında
Eagle serisi de çok iyi bir seri değil. Pulse soğutma olarak gayet iyi Eagle serisine çok hakim değilim ama yine de 20 derece fark olması imkansız diye düşünüyorum. Arada 20 derece fark olduğunu gösteren bir test vs var mı?

Eagle serisi de çok iyi bir seri değil. Pulse soğutma olarak gayet iyi Eagle serisine çok hakim değilim ama yine de 20 derece fark olması imkansız diye düşünüyorum. Arada 20 derece fark olduğunu gösteren bir test vs var mı?
Gigabyte testlerini izledim 53-55 derecede çalışıyor kendim pulse kullanıyorum 70-72 derece

nasıl değil bak ben 2 yıla yakın oldu pulse kullanalı bikez sıkıntı yaşamadım hava çok sıcak olsa bile missler gibi soğutuyor hele rx6600 gibi ısınmayan bir kart yani olm bilip bilmeden konuşmayın

Bence de pulse al kesinlikle
3 kere saphhire kart kullandım saphhire kartları erken emekli oluyor en büyük sebebi malzeme kalitesi ucuz etin yahnisi yavan olur işte. gigabyte şuan indirime girmiş onun dışında en ucuz 8k. saphhire 5.5-6k arası babasının hayrına ucuz değil bu kartlar elbet bir yerden kısıyorlar nitro olsa okey ama pulseden bahsediyoruz

Gigabyte testlerini izledim 53-55 derecede çalışıyor kendim pulse kullanıyorum 70-72 derece
Ben Pulse 6600XT kullanıyorum son haliyle oyunlarda en fazla 62 derece gördüm. Test edilen ortam, kasa, hile faktörü bu testlerde çok önemli. Fan hızlarıyla oynayarak ben de kartımı 55 derece yapabiliyorum yoksa, veya odada klima açarım 55 dereceye indiririm 😀

Yan yana iki kartın kıyaslandığı bir test en doğrusu olur.

Ben Pulse 6600XT kullanıyorum son haliyle oyunlarda en fazla 62 derece gördüm. Test edilen ortam, kasa, hile faktörü bu testlerde çok önemli. Fan hızlarıyla oynayarak ben de kartımı 55 derece yapabiliyorum yoksa, veya odada klima açarım 55 dereceye indiririm 😀

Yan yana iki kartın kıyaslandığı bir test en doğrusu olur.
hocam nasıl oluyor ki o. müsait olunca oyun testini atarım benimki 70'de çalışıyor kasamda mesh bu arada dark guardian pro
IMG20220817225909.jpg

Kasan mesh fanların dandik biz oc ile 70 görmedik
Bu kasa mevzusunu hiç anlamıyorum ya. gittim oyuncu kasası aldım önü mesh falan, kasa ısınıyor ısı içerde birikiyor sıcaklıklar fazla. Sonra o sistemi satıp yeni sistem topladım kasa olarak H510 kullandım. Kasanın önü komple kapalı öne fan da takmadım ama sistem buz gibi çalışıyor 😅

Bu kasa mevzusunu hiç anlamıyorum ya. gittim oyuncu kasası aldım önü mesh falan, kasa ısınıyor ısı içerde birikiyor sıcaklıklar fazla. Sonra o sistemi satıp yeni sistem topladım kasa olarak H510 kullandım. Kasanın önü komple kapalı öne fan da takmadım ama sistem buz gibi çalışıyor 😅
Fanlar önemli bir de içerde hava dönüyor mu falan bende p500a var devasa kasa ama sıkıntı yok. Ona göre fan koymuslar

Sizce Hangisini almalıyım?
Performans farkı var mıdır?
Ek bilgi: Bilgisayarı kullandığım ortam sıcak değil
Pelformans farkı olmaz çünkü Grafik işlemcileri aynı önerim Gigabyte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,663
Üyeler
191,142
Son üye