Neler Yeni

Hangi monitör daha iyi?

norent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mustafa
bu iki monitör arasında kaldım dell almaya daha yatkınım ama kararsız kaldım hangisi daha iyidir sorunsuz ve sağlamdır?

Pckopat

80+ Silver
Hocam alternatif olarak VG249QL3A modeline bakabilirsin. Fiyatı 5300 TL civarlarındaydı. Şuan artmış gibi görünüyor. O fiyatlara düşünce alternatif olarak aklınızda bulunsun.

norent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam alternatif olarak VG249QL3A modeline bakabilirsin. Fiyatı 5300 TL civarlarındaydı. Şuan artmış gibi görünüyor. O fiyatlara düşünce alternatif olarak aklınızda bulunsun.
hocam gördüm en son 5300 tl di şimdi ne olmuş bunun fiyatına o zamana düşmez gibi fiyatı ama yine aklımda

CONK BAYIRI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Berkay Demir
24M2N3200A'ya dair inceleme yok ama G2422HS'nin giriş seviye vasat bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Yani G2422HS alacağıma 24M2N3200A'ya kör alış yaparım daha iyi.

norent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mustafa
24M2N3200A'ya dair inceleme yok ama G2422HS'nin giriş seviye vasat bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Yani G2422HS alacağıma 24M2N3200A'ya kör alış yaparım daha iyi.
peki neden vasat ki g2422hs şuan fiyat olarak 24M2N3200A modeli daha uygun zaten eğer g2422hs den iyiyse düşünebilirim
https://www.gaming.gen.tr/urun/5276...ull-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/
bu nasıldır peki bu fiyat bandında daha iyi öneriniz var mıdır

Son düzenleme:

CONK BAYIRI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Berkay Demir

Icnarya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Icnarya
bu iki monitör arasında kaldım dell almaya daha yatkınım ama kararsız kaldım hangisi daha iyidir sorunsuz ve sağlamdır?

Dostum coğu monitörü kullandım PHILIPS EVNIA al dell de iyi. Bir birine cok yakınlar yok kontrast oranı düşükmüş yok söyleymiş kullanmayan bilemez gözle fark edileçek kadar çok bişey yok zamanla onada alışıyorsun fiyat yönünden hz yonunden o dahada uykun HDR ikisininde rezalet zaten..

norent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mustafa
Dostum coğu monitörü kullandım PHILIPS EVNIA al dell de iyi. Bir birine cok yakınlar yok kontrast oranı düşükmüş yok söyleymiş kullanmayan bilemez gözle fark edileçek kadar çok bişey yok zamanla onada alışıyorsun fiyat yönünden hz yonunden o dahada uykun HDR ikisininde rezalet zaten..
şuan kullandığım monitörden ikisi de fersah fersah iyi ama dell ile philips arasında kaldım dellin teknik desteği malzemesi falan iyi diyorlar o yüzden ona daha yatkındım kontrast oranından anlamıyorum 180 hz olduğu için bir yandan philips istiyordum hala kararsızım hangisini alacağımı bilmiyorum

Icnarya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Icnarya
şuan kullandığım monitörden ikisi de fersah fersah iyi ama dell ile philips arasında kaldım dellin teknik desteği malzemesi falan iyi diyorlar o yüzden ona daha yatkındım kontrast oranından anlamıyorum 180 hz olduğu için bir yandan philips istiyordum hala kararsızım hangisini alacağımı bilmiyorum
biz internet cafemizde cogunu kullandık Aoc markaya bulaşma philips olan al geç dell monitörde kullandık sorun yaşamadık..

Alomoncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ege Çelikçi

Philips

norent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mustafa
Top Bottom