Charles Darwin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,153
- İsim
- Alpaslan Çevikel
İkizi arasında kalsaydım ROG seçerdim hem yeni çıkmış hem fast IPS ama daha düşük 7.500₺ civarına bunu da öneririm asusta rog serisi amiral gemisi gibi sayılır2 k illa olmasına gerek yok 1080 olsada yeter fps oyunları oynuyorum zaten 240 hz ve üstüde olabilir attığınız Asus ROG Strix XG249CM Asus TUF Gaming VG279QM bu 2 monitor den iyi monitor yok sanırsam bu fiyatlara eğer öyleyse 2 sinden birisini alıcağım sizce hangisi rog strix yeni çıkmış galiba tuf 2 3 yıl önce çıktı galiba hansini alıyım ya da önerebiliceğiniz 1080 p 240 hz ya da 240 hz üstü var mı monitör
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 k olmaması sorun değil aslında şuan kullandığım monitörü 150 TL ye aldım 2 yıl önce ahahaha öyle söyliyim 1080 p olsun IPS olsun iyi olsun
AOC 24G2ZU/BK Monitör
AOC 24G2ZU/BK Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Ben olsam o ekran kartına 2k alırdım ama çok fazla hikaye oyunu oynamıyorum diyorsan 1920x1080 işini görür zaten oyuna dalınca bir şey fark etmiyor gidip görüntü kalitesine mi bakacaksın oyuna mı ? Neyse dediğim gibi ben olsam attığın karşılaştırma linki olan ROG XG249CM olanı alırdım ama biraz paradan tasarruf edeceksen2 k illa olmasına gerek yok 1080 olsada yeter fps oyunları oynuyorum zaten 240 hz ve üstüde olabilir attığınız Asus ROG Strix XG249CM Asus TUF Gaming VG279QM bu 2 monitor den iyi monitor yok sanırsam bu fiyatlara eğer öyleyse 2 sinden birisini alıcağım sizce hangisi rog strix yeni çıkmış galiba tuf 2 3 yıl önce çıktı galiba hansini alıyım ya da önerebiliceğiniz 1080 p 240 hz ya da 240 hz üstü var mı monitör
2 k olmaması sorun değil aslında şuan kullandığım monitörü 150 TL ye aldım 2 yıl önce ahahaha öyle söyliyim 1080 p olsun IPS olsun iyi olsun
AOC 24G2ZU/BK Monitör
AOC 24G2ZU/BK Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com