Neler Yeni

Hangi Monitör Daha İyi

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Tamamdır dostum çok teşşekür ederim başka iyi özellikleri var mı rog un biliyorsan söyler misin sana göre iyi olanlar nedir bu monitördeki
Ah ulan keşke şu olsaydı dediğim bir şey yok ama para açısından sıkıntı yoksa al o kadar çıkmaya gerek yok diyorsan attığım AOC monitörüde alabilirsin yani ikisinin arasında dağlar kadar fark yok HDR özelliği AOC markasında yok ama o kadar önemli değil yenileme hızı farkı var 30hz kadar ama hissetmezsin

Tilstey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
Ah ulan keşke şu olsaydı dediğim bir şey yok ama para açısından sıkıntı yoksa al o kadar çıkmaya gerek yok diyorsan attığım AOC monitörüde alabilirsin yani ikisinin arasında dağlar kadar fark yok HDR özelliği AOC markasında yok ama o kadar önemli değil yenileme hızı farkı var 30hz kadar ama hissetmezsin
Hmm tamamdır dostum teşekkür ederim hz farkı evet yok diye biliyorum bende peki daha yüksek fiyata beğendiğin monitörler var mı dostum anlıyorsun monitorlerden baya

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Hmm tamamdır dostum teşekkür ederim hz farkı evet yok diye biliyorum bende peki daha yüksek fiyata beğendiğin monitörler var mı dostum anlıyorsun monitorlerden baya
Ben sana şimdi 15.000₺ - 30.000₺ monitörde atarım da gerek yok o kadar satmaya kalkarsan da o zaman da kimse o kadar para vermez peşin 17.000₺ veya 25.000₺ bir monitör için para veren olur mu bilemem ikinci el için

Tilstey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
Ben sana şimdi 15.000₺ - 30.000₺ monitörde atarım da gerek yok o kadar satmaya kalkarsan da o zaman da kimse o kadar para vermez peşin 17.000₺ veya 25.000₺ bir monitör için para veren olur mu bilemem ikinci el için
Hmm anladım dostum teşekkür alınabilicek en iyi fiyat konusunda rog diyorsun

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Hmm anladım dostum teşekkür alınabilicek en iyi fiyat konusunda rog diyorsun
ROG ile AOC arasında bir fark yok dediğim gibi ROG monitörde HDR10 ve 270HZ artısı var AOC monitörde HDR10 yok 240HZ var tek farkları bu birde ROG 2022 çıkışlı AOC 2021 parayı b*q gibi kazanıyorsan ROG al sıkıntıya girmeyim biraz kısıyım diyorsan AOC al karar verdiğinde hangi monitörü aldığının bilgisini verirsen sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç bir oyunda 240 FPS üstü sabit alman imkânsız ne kadar FPS alırsan o kadar yenileme hızı alırsın 170fps alırsan 170hz 230 FPS alırsan 230HZ bunun içinde G-Sync açman lazım nedir bu özellik ekran kartının ürettiği FPS monitöre yansıtır yani yırtılmayı önler eğer açmazsan ne olur atıyorum monitör 240hz sabit çalışıyor eğer sen 160fps alırsan oyunda görüntü yırtılır ve hafif kasma hissedersin açarsan olmaz

Son düzenleme:

Tilstey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
ROG ile AOC arasında bir fark yok dediğim gibi ROG monitörde HDR10 ve 270HZ artısı var AOC monitörde HDR10 yok 240HZ var tek farkları bu birde ROG 2022 çıkışlı AOC 2021 parayı b*q gibi kazanıyorsan ROG al sıkıntıya girmeyim biraz kısıyım diyorsan AOC al karar verdiğinde hangi monitörü aldığının bilgisini verirsen sevinirim

Hiç bir oyunda 240 FPS üstü sabit alman imkânsız ne kadar FPS alırsan o kadar yenileme hızı alırsın 170fps alırsan 170hz 230 FPS alırsan 230HZ bunun içinde G-Sync açman lazım nedir bu özellik ekran kartının ürettiği FPS monitöre yansıtır yani yırtılmayı önler eğer açmazsan ne olur atıyorum monitör 240hz sabit çalışıyor eğer sen 160fps alırsan oyunda görüntü yırtılır ve hafif kasma hissedersin açarsan olmaz
Tamamdır dostum çok teşşekür ederim sana adamsın teşekkürler haber vericem hangisini aldığımı

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Twisted Minds monitörün panelini LG üretiyor, ek bilgi olarak ekliyim kararını öyle ver

Tilstey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre

Tilstey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
Bu arada 1ms mprt değerine sahip monitör alırsanız 1ms özelliğini açmak için FreeSync veya G-Sync özelliğinden feragat etmeniz gerek eğer ben FreeSync veya G-Sync açarım diyorsanız 1ms yerine 4ms oynamak zorunda kalırsınız

Asus TUF Gaming VG259QM Monitör mı alıyım Asus ROG Strix XG249CM bunu mu alıyım çok kararsız kaldım​

Tuf gaming daha iyiyse 27 inçini alıcağım onun için kararsız kaldım

Asus TUF Gaming VG259QM Monitör mı alıyım Asus ROG Strix XG249CM bunu mu alıyım çok kararsız kaldım​

Tuf gaming daha iyiyse 27 inçini alıcağım onun için kararsız kaldım
rog strix söyledim

Son düzenleme:
Top Bottom