- Bütçe
- 3900
Bu varda hoparlörlü olması tercihimdi ne yapsam bilmiyorumSanirim lg vardi 3.9k onu oneririm samsung g3 alma bu fiyatta bunlar varken kendim g3 kullniyorum baya ucuz diye almistim zamaninda
Va panel değilmi buBu varda hoparlörlü olması tercihimdi ne yapsam bilmiyorum
Hepsi Va panel 3900e ips bulamadimVa panel değilmi bu
viewsonic vx2418p aldım![]()
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Samsung Odyssey G3 ile aynı paneli kullanan bir model diye biliyorum. G3'ü pivot olmasına rağmen önermiyoruz bunu hiç önermem. G3'ün pivotsuz versiyonu direkt.Bu varda hoparlörlü olması tercihimdi ne yapsam bilmiyorum
Memnun musun ? Motion blurr olabilir o monitörde ama sorun değilse kullanabilirsiniz elbette.viewsonic vx2418p aldım
60hz ve parlaklığı renk doygunluğu çok düşük bir laptoptan geçince çok fark etti benim için memnunumSamsung Odyssey G3 ile aynı paneli kullanan bir model diye biliyorum. G3'ü pivot olmasına rağmen önermiyoruz bunu hiç önermem. G3'ün pivotsuz versiyonu direkt.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Memnun musun ? Motion blurr olabilir o monitörde ama sorun değilse kullanabilirsiniz elbette.