Neler Yeni

HANGİ MONİTÖR DAHA İYİ?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,351
İsim
Bilal Tepe
Evet biliyorum LG'nin pahalı olmasının sebebi hem yeni olması hem de pivot oluşu muhtemelen. ViewSonic daha iyi bir tercih bütçeye göre pivot kullanmayacaksanız.
Pivot asla kullanmayan biriyim ekran kalitesinde viewsonic bariz daha iyi sanirim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,351
İsim
Bilal Tepe

Senerr

80+ Bronze
Aynı mahallemde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arada fiyat farkı yok 2.el 1 aylık alcam 7 ye LG yi var
İkisi de üzmez bence monitörlerin. Bu arada mahallendeki monitöre gidip gözünle testte yapabilirdin aslında. Bizim attığımız görselle karşılaştırabilirdin vs.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,351
İsim
Bilal Tepe
İkisi de üzmez bence monitörlerin. Bu arada mahallendeki monitöre gidip gözünle testte yapabilirdin aslında. Bizim attığımız görselle karşılaştırabilirdin vs.
Viewsonic i görmediğim için bunu görsem de bişey değişmez dün vg27aqz için gittim bakmaya renk kalitesi berbattı

Senerr

80+ Bronze
Viewsonic i görmediğim için bunu görsem de bişey değişmez dün vg27aqz için gittim bakmaya renk kalitesi berbattı
Nasıl değişmez ufo testini aç gözünle takip et mesela ? Renklerde önemli ama oyun oynayacağım diyorsun. Görmekten zarar gelmez bu benim fikrim siz bilirsiniz yine de.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,351
İsim
Bilal Tepe
Nasıl değişmez ufo testini aç gözünle takip et mesela ? Renklerde önemli ama oyun oynayacağım diyorsun. Görmekten zarar gelmez bu benim fikrim siz bilirsiniz yine de.
İşin kötü tarafı sipariş ettim viewsonic 🫥

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
İşin kötü tarafı sipariş ettim viewsonic 🫥
Hocam bende sizi bekliyorum. İyi, ghosting göze batmıyor, derseniz viewsonic alacağım. Çok öyle fps oyunları falan oynayan biri değilim zaten. Genelde hikayeli oyunları oynuyorum, o yüzden ghosting sorunu yaşayacağımı sanmıyorum ama sizin de incelemenizi okursam içim daha rahat edecek.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,351
İsim
Bilal Tepe
Hocam dediğim gibi güzel seçenek oda endişelenmenize gerek yok ama görmek bedava. :D
LG kendini panelde kanıtlamış bir marka ondan dolayı bir sempatim var LG ye tipi falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende sizi bekliyorum. İyi, ghosting göze batmıyor, derseniz viewsonic alacağım. Çok öyle fps oyunları falan oynayan biri değilim zaten. Genelde hikayeli oyunları oynuyorum, o yüzden ghosting sorunu yaşayacağımı sanmıyorum ama sizin de incelemenizi okursam içim daha rahat edecek.
Valla hocam iptal etmez isem inceleyecegim

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,853
Üyeler
163,566
Son üye
eskighost