Bütçe ne kadarOdyssey 165hz 27inç mi?
Excalibur monitör 200hz
Hangisi alınır
Şimdi attığın 2 modelde va panel va tavsiye etmem ips panel daha iyi attığım modeli direk alabilirsin fp
Ips almayı düşünüyordum zaten bu sağlam bişeye benziyor teşekkür ederimŞimdi attığın 2 modelde va panel va tavsiye etmem ips panel daha iyi attığım modeli direk alabilirsin fp
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Al geç başka bişe demiyom rica ederimIps almayı düşünüyordum zaten bu sağlam bişeye benziyor teşekkür ederim
Arkadaşın attığı gigabyte'da sağlam, birkaç yerden öneri aldım bu monitör için.Şimdi attığın 2 modelde va panel va tavsiye etmem ips panel daha iyi attığım modeli direk alabilirsin fp
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Hocam msi de hdr yok o yüzden yine gigabyte fp en iyi monitör bu fiyatta alınacak en iyisiArkadaşın attığı gigabyte'da sağlam, birkaç yerden öneri aldım bu monitör için.
Ama bu da alınabilir, Msı diğer markalara göre panel olarak daha iyi iş yaptıkları söyleniyor. Asus'un Tuf'larına pek ısınamıyorum.MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'dawww.itopya.com
Doğrudur hocam, bazı yerlerde de önerildiği için söylemeden geçmiyeyim dedim. Bu da var misaliHocam msi de hdr yok o yüzden yine gigabyte fp en iyi monitör bu fiyatta alınacak en iyisi