Neler Yeni

Hangi monitörü almalıyım?

BN0'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Adugan B
hocam linkleri düzelttim şuanda çalışıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam diğer rakiplerine göre 2 mönütörde gereksiz pahalı farklı modellere bakın bence
bence bunu yada
bunu değerlendirin
Gamepower sonic 0.5ms 180hz ips olan iyi mıdır hocam alınır mı

Quersa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Nuri
Gamepower sonic 0.5ms 180hz ips olan iyi mıdır hocam alınır mı
hocam bilgim yok youtube'den inceleme videolarına bakarsanız daha yardımcı olurlar yada mağzalardan yorumlarına bakarsanız daha iyi olur daha önce kullanmadım

bende MSI G274QPF E2 var menunum monitörden tertemiz monitör onu önerebilirim size ama bütçenizi aşıyor

Aga bu monitörü daha yeni iade için kargoya verdim bu monitörü almayın
hocam peki sebebini belirtebilirmisin ilerde o hataya düşmeyelim bizde almayalım

BN0'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Adugan B
hocam bilgim yok youtube'den inceleme videolarına bakarsanız daha yardımcı olurlar yada mağzalardan yorumlarına bakarsanız daha iyi olur daha önce kullanmadım

bende MSI G274QPF E2 var menunum monitörden tertemiz monitör onu önerebilirim size ama bütçenizi aşıyor
Peki monster aryond 27 inch 2K 180hz 1 ms versiyona ne diyorsunuz Va panel ama

Quersa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Nuri
güzel monitör, özellikleri falanda iyi ama size kalmış
hem VA panel hem IPS panel kullandım IPS panelle oynarken daha temiz canlı görüntü görmek hoşuma gidiyor benim sizin tercihiniz.
forumda IPS'mi VA'mı tartışmaları var onları inceleyin derim fazla bilgili değilim

BN0'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Adugan B
güzel monitör, özellikleri falanda iyi ama size kalmış
hem VA panel hem IPS panel kullandım IPS panelle oynarken daha temiz canlı görüntü görmek hoşuma gidiyor benim sizin tercihiniz.
forumda IPS'mi VA'mı tartışmaları var onları inceleyin derim fazla bilgili değilim
Hocam geldiğinde birkaç gün deneyeyim diyorum şuan siparişi verdim de bakalım hayırlısı

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alperen

hocam peki sebebini belirtebilirmisin ilerde o hataya düşmeyelim bizde almayalım
Ekranda ghost screen ve dalgalanma vardı büyük ihtimal oda monitör ısındıgı için oluyodu çünkü bi süre sonra o belirtiler gidiyo

Top Bottom