eeries24
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
- Bütçe
- 7000
Merhabalar aşağıya linkini bırakacağım iki monitör arasında kaldım 7 bini aşamam bütçe olarak gigabyte olan 170hz yazıyor ama açıklamada 165hz gözüküyor ve ss va panel ama curved 2k, James Donkey ise yorumlarına vesaire baktığımda ölü piksel geliyor yazmış çoğu kişi ve flat ekran ben daha çok curved istiyorum genelde rekabetci oyunlar oynuyorum ama hikayeli grafikli oyunlara girdiğimde de bana güzel gösterecek bir monitör istiyorum 24 inç 180hz curved 2k bir monitör bu fiyatlara bulmak zor o yüzden bu ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım veyatta bu fiyat bandında önerebileceğiniz daha iyi bir monitör var ise (7000 tlyi geçmeyecek) link bırakabilir misiniz?
www.incehesap.com
www.itopya.com
James Donkey Epic Q40 27'' 180Hz 0.5Ms QHD Fast IPS Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
GIGABYTE GS27QC 27" 170Hz(OC) 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR Ready QHD SS VA Curved Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE GS27QC 27" 170Hz(OC) 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR Ready QHD SS VA Curved Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GS27QC ITOPYA'da