Yardım Hangi Monitörü Tercih Etmeliyim?

G65B en dengeli ve dolu model.
Evet önceki konuda da onu beğenmiştim ama gerek yabancı gerek Türk kullanıcılar ölü piksel ve scanline probleminden çok şikayetçi, her 10 yorumun 6'sı ya ölü piksel ya da scanline ile ilgili ekstradan çoğu kişi 2-3 tane ölü piksel olmasına rağmen samsung'un 4'ten az ölü pikseli olan monitörlerde değişimi kabul etmediğini söylüyor. Okudukça ve araştırdıkça açıkçası korktum hocam sonuçta öğrenci insanız.

Evet önceki konuda da onu beğenmiştim ama gerek yabancı gerek Türk kullanıcılar ölü piksel ve scanline probleminden çok şikayetçi, her 10 yorumun 6'sı ya ölü piksel ya da scanline ile ilgili ekstradan çoğu kişi 2-3 tane ölü piksel olmasına rağmen samsung'un 4'ten az ölü pikseli olan monitörlerde değişimi kabul etmediğini söylüyor. Okudukça ve araştırdıkça açıkçası korktum hocam sonuçta öğrenci insanız.
O zaman Q27g4zr alabilirsiniz. G65b almak zorunda değilsiniz.

daha dün aldım, g6 oled versiyonunu.İnanılmaz güzel geldi gözüme memnunum, kasayı henüz montaj yapmayı beceremediğim için laptobu bağlıyorum.Ama baya güzel
Öncelikle hayırlı olsun hocam, OLED bence ayrı bir seviye zaten ama o kadar çıkamam bütçede maalesef

Öncelikle hayırlı olsun hocam, OLED bence ayrı bir seviye zaten ama o kadar çıkamam bütçede maalesef
çok teşekkür ederim, daha iyileri senin olsun inşallah.Bende tam kullanamıyorum zaten hocam, kasayı montajlayamadım :D onunla ugrasıyorum 2 3 gündür.Ama samsung ayrı bir seviye bana kalırsa her zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,869
Üyeler
184,242
Son üye
mamiboo
Geri