- Bütçe
- 13000
Evet önceki konuda da onu beğenmiştim ama gerek yabancı gerek Türk kullanıcılar ölü piksel ve scanline probleminden çok şikayetçi, her 10 yorumun 6'sı ya ölü piksel ya da scanline ile ilgili ekstradan çoğu kişi 2-3 tane ölü piksel olmasına rağmen samsung'un 4'ten az ölü pikseli olan monitörlerde değişimi kabul etmediğini söylüyor. Okudukça ve araştırdıkça açıkçası korktum hocam sonuçta öğrenci insanız.G65B en dengeli ve dolu model.
O zaman Q27g4zr alabilirsiniz. G65b almak zorunda değilsiniz.Evet önceki konuda da onu beğenmiştim ama gerek yabancı gerek Türk kullanıcılar ölü piksel ve scanline probleminden çok şikayetçi, her 10 yorumun 6'sı ya ölü piksel ya da scanline ile ilgili ekstradan çoğu kişi 2-3 tane ölü piksel olmasına rağmen samsung'un 4'ten az ölü pikseli olan monitörlerde değişimi kabul etmediğini söylüyor. Okudukça ve araştırdıkça açıkçası korktum hocam sonuçta öğrenci insanız.
Zaten bunun için konuyu açtım. g65b almazsam diğerlerine değer mi bu fiyatlar monitörler nasıl bilgi almak için.O zaman Q27g4zr alabilirsiniz. G65b almak zorunda değilsiniz.
Bu modeller de iyi üzmez. Biraz boş paketler özellik bakımından ama yapacak bir şey yok.Zaten bunun için konuyu açtım. g65b almazsam diğerlerine değer mi bu fiyatlar monitörler nasıl bilgi almak için.
daha dün aldım, g6 oled versiyonunu.İnanılmaz güzel geldi gözüme memnunum, kasayı henüz montaj yapmayı beceremediğim için laptobu bağlıyorum.Ama baya güzelMerhabalar daha önce açtığım konuda samsung oddysey g6 g65b'ye karar kılmıştım ancak uzun süre araştırdıktan sonra bir kaç tane daha monitör buldum. bu monitörler arasında sizce hangisi ? kullanım amacım %80 rekabetçi %20 hikayeli oyunlar ayrıca dizi film'de izleyeceğim. Aoc Q27G4ZR 27" Samsung Oddysey G6 G65B 27" ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27" ASUS TUF Gaming VG27AQML5A 27"
Öncelikle hayırlı olsun hocam, OLED bence ayrı bir seviye zaten ama o kadar çıkamam bütçede maalesefdaha dün aldım, g6 oled versiyonunu.İnanılmaz güzel geldi gözüme memnunum, kasayı henüz montaj yapmayı beceremediğim için laptobu bağlıyorum.Ama baya güzel
çok teşekkür ederim, daha iyileri senin olsun inşallah.Bende tam kullanamıyorum zaten hocam, kasayı montajlayamadımÖncelikle hayırlı olsun hocam, OLED bence ayrı bir seviye zaten ama o kadar çıkamam bütçede maalesef