- Reaksiyon skoru
- 11,517
Bu olabilir gibi detaylı araştırmadım , bilgin var mı? Soğutması iyiyse Konu sahibi direkt bunu alsınyani arkadaş illa monster diyorsa bir şey diyemem
Bu olabilir gibi detaylı araştırmadım , bilgin var mı? Soğutması iyiyse Konu sahibi direkt bunu alsınyani arkadaş illa monster diyorsa bir şey diyemem
Bunu Abdullah abi incelememiş miydi?Bu olabilir gibi detaylı araştırmadım , bilgin var mı? Soğutması iyiyse Konu sahibi direkt bunu alsın
Bu olabilir gibi detaylı araştırmadım , bilgin var mı? Soğutması iyiyse Konu sahibi direkt bunu alsın
turbo fanda o lanet warzonede 75 derecede çalışıyor 10875 ile rtx 3070 @Abdullah Hacıgül
Abdullah abinin incelemesi çok değerli bence. Türkiyede tarafısz inceleme yapan kanal yok da dışında.Son attığım Gigabyte alınsın , zaten güzel bir klavye alayım falan dersen fiyatları yaklaşacak 18.000₺ bütçeli birine plastik kasa aldırılmaz.
Hmm alınır mı yani?bu inceleme daha doğru olur çünkü Abdullah abinin incelediği 3070 model olanı galiba
soğutması 3080’in hariç diğerleri daha iyi.
Abdullah abinin incelemesi çok değerli bence. Türkiyede tarafısz inceleme yapan kanal yok da dışında.
İşlemci 75 derece
Tek kelimeyle mükemmel
Post automatically merged:
Hmm alınır mı yani?
AlınırAbdullah abinin incelemesi çok değerli bence. Türkiyede tarafısz inceleme yapan kanal yok da dışında.
İşlemci 75 derece
Tek kelimeyle mükemmel
Post automatically merged:
Hmm alınır mı yani?