rival 3 mouse pad dahil istiyorsan rival 110 ama rival 3 rival 110a tek atarArkadaşlar benim bütçem 200 ila 250 lira arası belki 300 o da zor ama siz bu fiyatlar arasında önerdiğiniz bir marka mouse varmıdır?
sence bi soğutma sıkıntısı yaşıyorum da 300 liram var fan alıp rival 3 mğ almak yoska fan almayıp 300 s mi almakrival 3 mouse pad dahil istiyorsan rival 110 ama rival 3 rival 110a tek atar
sence bi soğutma sıkıntısı yaşıyorum da 300 liram var fan alıp rival 3 mğ almak yoska fan almayıp 300 s mi almak
[/QUTE]
fan daha önemlidir
fan alıp rival 3 ama rival 3 küçüktü rsenin elin büyükse rival 110 alıp ekstra fan da alabilirsinsence bi soğutma sıkıntısı yaşıyorum da 300 liram var fan alıp rival 3 mğ almak yoska fan almayıp 300 s mi almak
elim büyük değil rival 3 rival 110dan çok daha iyi se rival 3 alıyım veya steel series 300 s bunlardan çok daha iyi mi fark varmıfan alıp rival 3 ama rival 3 küçüktü rsenin elin büyükse rival 110 alıp ekstra fan da alabilirsin
1 fanda mouse fiyatında değildirelim büyük değil rival 3 rival 110dan çok daha iyi se rival 3 alıyım veya steel series 300 s bunlardan çok daha iyi mi fark varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 fan sıkınttımı çözer mi
ya benim cooler master pro 3 kasam var arka ve ön fanı var sadece arkada ve bir tane önde bende bir tane daha öne almak istedim hava akı şı daha iyi olsun diye açıkçası fan da bakamadım ama ucuz fan varmıdır sizce önerebiliceğinisz1 fanda mouse fiyatında değildir
nasıl bir fan düşünüyorsunuz link atabilirmisiniz?
buna bakabilirsinya benim cooler master pro 3 kasam var arka ve ön fanı var sadece arkada ve bir tane önde bende bir tane daha öne almak istedim hava akı şı daha iyi olsun diye açıkçası fan da bakamadım ama ucuz fan varmıdır sizce önerebiliceğinisz