Hangi mouse almalıyım?

Reaksiyon skoru
0
Steelseries rival 3 mü logitech g203 mü, aralarında 150 tl gibi bir fiyat farkı var sizce steelseries rival 3 o fiyat farkını hakediyor mu?
https://www.trendyol.com/logitech/g...ah-p-49118833?boutiqueId=61&merchantId=275331
Bütçem 600-650 ye kadar çıkabilirim bu bütçede daha iyi önerileriniz var ise alabilirim

logitech i bugün mağazada denedim benim hoşuma gitti. orta boy elin varsa gayet iyi. switch v.s teknik konulardan anlamam.

Rival 3 kullanan birisi olarak,g102 çok eski bir mouse Rival 3 bu fiyata alabileceğin en iyisi ben gayet memnunum burda uzun uzun eksilerini artılarını yazmayacağım youtubeda detaylı olarak var zaten çok şık ve sade bir tasarıma sahip ben öneriyorum

Rival 3 kullanan birisi olarak,g102 çok eski bir mouse Rival 3 bu fiyata alabileceğin en iyisi ben gayet memnunum burda uzun uzun eksilerini artılarını yazmayacağım youtubeda detaylı olarak var zaten çok şık ve sade bir tasarıma sahip ben öneriyorum
hocam takılma vs. oluyor mu özellikle valorant tarzı fps oyunlarında sıkıntı çıkarmaz değil mi?

yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum şuana kadar herhangi bir sıkıntısını sorununu görmedim steelseries kalitesini cidden hissettiriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,409
Üyeler
186,737
Son üye
muhammet0202
Geri