Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,391
- Bütçe
- 500
Razer Deathadder V2 (Almayı düşündüğüm)
BenQ Zowie EC1
Asus ROG Gladius II
BenQ Zowie EC1
Asus ROG Gladius II
razer deathadder v2 bence kullanıyorum ve memnunumRazer Deathadder V2 (Almayı düşündüğüm)
BenQ Zowie EC1
Asus ROG Gladius II
Kesinlikle V2.Razer Deathadder V2 (Almayı düşündüğüm)
BenQ Zowie EC1
Asus ROG Gladius II
Sağ el tasarımlı + ölçüsü büyük eller için gayet iyi. Bu arada Asus Rog Gladius II şuan gaming gecesinde 299 ₺razer deathadder v2 bence kullanıyorum ve memnunum
olsun olsun deathadder v2 alSağ el tasarımlı + ölçüsü büyük eller için gayet iyi. Bu arada Asus Rog Gladius II şuan gaming gecesinde 299 ₺![]()
Bu arada Tronsmart diye yeni bir Çin menşeili markanın yaptığı 80x30 RGB Mouse Pad var sence alınır mı? ? Tronsmartolsun olsun deathadder v2 al![]()
4 yıldır zowie kullanıyorum. sorunsuzRazer Deathadder V2 (Almayı düşündüğüm)
BenQ Zowie EC1
Asus ROG Gladius II
mousepad olarak şunları önerebilirinBu arada Tronsmart diye yeni bir Çin menşeili markanın yaptığı 80x30 RGB Mouse Pad var sence alınır mı? ? Tronsmart
Razer deathadder elite kullanıyorum gayet memnunum indirime 250tlye almıştım indirimde kapmanı öneririmRazer Deathadder V2 (Almayı düşündüğüm)
BenQ Zowie EC1
Asus ROG Gladius II
razer deathadder elit kulanıyorum deathadder serisi çok iyi tavsiye ederim rahat,konforlu nerdeyse terletmeyen (muğladayım) hayvan gibi sıcak bende terlemediyse raatRazer Deathadder V2 (Almayı düşündüğüm)
BenQ Zowie EC1
Asus ROG Gladius II