Öneri Hangi mouse u tercih etmeliyim

zort45

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
5
Csgo lol valo gibi oyunlar oynuyorum bu mouseler arasinda kaldim onceki mousem razer deathradder mousenin orta tekerlegini cok kullaniyorum ziplamayi oraya atadim
1Sensei ten
2rival 5
3Hyperx pulsefire haste
4oneriniz?

Sensei ten ve rival 5 kesinlikle alma illa 3unden biri olcaksa hyperx haste 2022 versiyon olabilir ama butceni soylersen daha iyi bir oneri yapabilirim

D olan ergonomik O olan ise simetriktir.

M42 simetrik M4 ergonomiktir.

M4 kullanıcısıyım bende aşağıda konusunu buraya atmış olduğum arkadaşım tarafından önerildi bana gayet memnunum. Eğer yazılım vs aramıyorsanız gayet güzeldir.

D olan ergonomik O olan ise simetriktir.

M42 simetrik M4 ergonomiktir.

M4 kullanıcısıyım bende aşağıda konusunu buraya atmış olduğum arkadaşım tarafından önerildi bana gayet memnunum. Eğer yazılım vs aramıyorsanız gayet güzeldir.

Hocam acikcasi ben zaten hyperx i sipariş verdm ama daha iyisi varsa iade edicem bunlarla farkı nedir

Hocam acikcasi ben zaten hyperx i sipariş verdm ama daha iyisi varsa iade edicem bunlarla farkı nedir
Sipariş geçtiyseniz boşverin.

Farkı ise altındaki skatezlerin daha iyi olmazı, kablonun daha rahat haraket etmesi daha yumuşak olması, yazılım olmadığından dolayı direkt tak çalıştır ekstra bir şeye gerek kalmıyor geri kalan tarafında çoğu aynı.

Yazılım artısı var aldığınızın renk değişimi açısından bi o.

Sipariş geçtiyseniz boşverin.

Farkı ise altındaki skatezlerin daha iyi olmazı, kablonun daha rahat haraket etmesi daha yumuşak olması, yazılım olmadığından dolayı direkt tak çalıştır ekstra bir şeye gerek kalmıyor geri kalan tarafında çoğu aynı.

Yazılım artısı var aldığınızın renk değişimi açısından bi o.
sipariş geçti işte kargoya vs. verilcek sizce değiştirmeye değermi aralarında 300tlde var smdi

Csgo lol valo gibi oyunlar oynuyorum bu mouseler arasinda kaldim onceki mousem razer deathradder mousenin orta tekerlegini cok kullaniyorum ziplamayi oraya atadim
1Sensei ten
2rival 5
3Hyperx pulsefire haste
4oneriniz?
Glorious Model O
Post automatically merged:

Glorious Model O
Hocam bence iade edin Haste modelinde şansa bağlı sensöründe sıkıntı çıkabiliyor bir kaç arkadaşım aldıktan 1.5 hafta sonra sensöründeki hata ile karşılaştı. Ya O ya da Model D yi tercih edin veya Xtrfy da olur.

Glorious Model O
Post automatically merged:

Hocam bence iade edin Haste modelinde şansa bağlı sensöründe sıkıntı çıkabiliyor bir kaç arkadaşım aldıktan 1.5 hafta sonra sensöründeki hata ile karşılaştı. Ya O ya da Model D yi tercih edin veya Xtrfy da olur.
Kanka iade ettm fakat bütçemi asio o mouse

Geri