500-750Bütçe?
500-750
forum.donanimarsivi.com
Hocam acikcasi ben zaten hyperx i sipariş verdm ama daha iyisi varsa iade edicem bunlarla farkı nedir![]()
Glorious Model D- Minus Mat RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model D- Minus Mat RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model D- Minus Mat RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.269,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Glorious Model O- Minus GOM-BLACK Mat Siyah RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model O- Minus GOM-BLACK Mat Siyah RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model O- Minus GOM-BLACK Mat Siyah RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
D olan ergonomik O olan ise simetriktir.
![]()
XTRFY M42 Rgb Ultra-Lıght Oyuncu Mouse – Beyaz
Xtrfy M42 RGBAyarlanabilir simetrik şekilUltra hafif yapıPixart 3389 sensörüModüler kabuk - iki boyut (dahil) Çok yönlü şekil. Sağlam performans. Ultra hafif yapı. Son teknoloji bileşenler. Ve boyutunu ayarlamanıza izin veren değiştirilebilir parçalara sahip simetrik bir şekil. M42, her oyuncu...shop.connectgame.com.tr
![]()
XTRFY M4 Rgb Ultra-Lıght Oyuncu Mouse – Beyaz
Xtrfy M4 Rgb Ultra-lıght Oyuncu Mouse Ultra Hafif- Ergonomik- Üst sınıf Malzeme Kalitesi Hafif yapı. Son teknoloji bileşenler. M4, hafif oyun farelerinin performansını, hissini ve dayanıklılığını bir sonraki seviyeye taşır. HAFİF TASARIM. ERGONOMİK ŞEKİL.M4, ergonomik bir tasarıma sahip ilk...shop.connectgame.com.tr
M42 simetrik M4 ergonomiktir.
M4 kullanıcısıyım bende aşağıda konusunu buraya atmış olduğum arkadaşım tarafından önerildi bana gayet memnunum. Eğer yazılım vs aramıyorsanız gayet güzeldir.
Öneri - Xtrfy M4 mouse & klasse markt sakura mouse pad incelemesi
Bu konu @OnTheRoonKilled hocamın ricası ve isteği üzerine yayınlanmaktadır. Herkese hayırlı günler. Bugün sizlere 1 aydan beri kullanmakta olduğum KlasseMart Sakura Mouse Pad ile birlikte yeni almış olduğum XTRFY M4 farenin incelemesini yapacağım. Öncelikle yazıma mousepad ile başlamak...forum.donanimarsivi.com
Sipariş geçtiyseniz boşverin.Hocam acikcasi ben zaten hyperx i sipariş verdm ama daha iyisi varsa iade edicem bunlarla farkı nedir
sipariş geçti işte kargoya vs. verilcek sizce değiştirmeye değermi aralarında 300tlde var smdiSipariş geçtiyseniz boşverin.
Farkı ise altındaki skatezlerin daha iyi olmazı, kablonun daha rahat haraket etmesi daha yumuşak olması, yazılım olmadığından dolayı direkt tak çalıştır ekstra bir şeye gerek kalmıyor geri kalan tarafında çoğu aynı.
Yazılım artısı var aldığınızın renk değişimi açısından bi o.
Aldıysanız eğer uğraşmaya gerek yok. Hayırlı olsun.sipariş geçti işte kargoya vs. verilcek sizce değiştirmeye değermi aralarında 300tlde var smdi
teşekkürlerAldıysanız eğer uğraşmaya gerek yok. Hayırlı olsun.
Glorious Model OCsgo lol valo gibi oyunlar oynuyorum bu mouseler arasinda kaldim onceki mousem razer deathradder mousenin orta tekerlegini cok kullaniyorum ziplamayi oraya atadim
1Sensei ten
2rival 5
3Hyperx pulsefire haste
4oneriniz?
Hocam bence iade edin Haste modelinde şansa bağlı sensöründe sıkıntı çıkabiliyor bir kaç arkadaşım aldıktan 1.5 hafta sonra sensöründeki hata ile karşılaştı. Ya O ya da Model D yi tercih edin veya Xtrfy da olur.Glorious Model O
Kanka iade ettm fakat bütçemi asio o mouseGlorious Model O
Post automatically merged:
Hocam bence iade edin Haste modelinde şansa bağlı sensöründe sıkıntı çıkabiliyor bir kaç arkadaşım aldıktan 1.5 hafta sonra sensöründeki hata ile karşılaştı. Ya O ya da Model D yi tercih edin veya Xtrfy da olur.
Bütçen neyKanka iade ettm fakat bütçemi asio o mouse