Hangi mousepad almalıyım bütçe 1000-1500

Selam kral fiyat aralığına göre bu ürün çok başarılı gecikme yapmıyor akıcılık çok başarılı kesinlikle tavsiye ediyorum
konuyu okumadan öneride bulunmasan mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe varsa spirit of aim alınabilir

spirit of aim kesinlikle, iyzico + Conlife kodu ile 600 liraya yakın indirim alabilirsin
aldım mousepadi ama iyzico hediye bakiyeyi(500tl) karekod olan herhangi bir mağazada kullabilirmiyim ?
örnek kahve alıcam

aldım mousepadi ama iyzico hediye bakiyeyi(500tl) karekod olan herhangi bir mağazada kullabilirmiyim ?
örnek kahve alıcam
Toplam ne kadara geldi, hangi indirimleri kullandınız? belki alıcak olan kişiler bakıp alabilir. İyzico kampanyası geçen her yerde kullanabilirsiniz.

Toplam ne kadara geldi, hangi indirimleri kullandınız? beli alıcak olan kişiler bakıp alabilir. İyzico kampanyası geçen her yerde kullanabilirsiniz.
toplam 1000 tl ye geldi. 500 tl geri ödeme verdi iyzico geçmeyen bir yerde kullanamazmıyım onu anlamadım

Son düzenleme:
teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam son olarak decatlonda geçiyormuş mesela mağayaza gitsem karekod ile ödeyebilirim değil mi
hocam onu tam bilmiyorum, internet sitesinden zaten alışveriş yapabilirsiniz ama qr kod oluyor mu tam bilmiyoruöm

Geri