berat161678
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
konuyu okumadan öneride bulunmasan mı?Selam kral fiyat aralığına göre bu ürün çok başarılı gecikme yapmıyor akıcılık çok başarılı kesinlikle tavsiye ediyorum
ASUS TUF GAMING M4 AIR 16000 DPI IPX6 KABLOLU GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS TUF GAMING M4 AIR 16000 DPI IPX6 KABLOLU GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
spirit of aim kesinlikle, iyzico + Conlife kodu ile 600 liraya yakın indirim alabilirsin
aldım mousepadi ama iyzico hediye bakiyeyi(500tl) karekod olan herhangi bir mağazada kullabilirmiyim ?spirit of aim kesinlikle, iyzico + Conlife kodu ile 600 liraya yakın indirim alabilirsin
Toplam ne kadara geldi, hangi indirimleri kullandınız? belki alıcak olan kişiler bakıp alabilir. İyzico kampanyası geçen her yerde kullanabilirsiniz.aldım mousepadi ama iyzico hediye bakiyeyi(500tl) karekod olan herhangi bir mağazada kullabilirmiyim ?
örnek kahve alıcam
toplam 1000 tl ye geldi. 500 tl geri ödeme verdi iyzico geçmeyen bir yerde kullanamazmıyım onu anlamadımToplam ne kadara geldi, hangi indirimleri kullandınız? beli alıcak olan kişiler bakıp alabilir. İyzico kampanyası geçen her yerde kullanabilirsiniz.
hayır hocam kullanamıyorsunuz, kod girmediniz mi?toplam 1000 tl ye geldi. 500 tl geri ödeme verdi iyzico geçmeyen bir yerde kullanamazmıyım onu anlamadım
confile kodunu girdim kargo dahil toplam 1543 tl tuttu 500 tl geri ödeme verdi hocamhayır hocam kullanamıyorsunuz, kod girmediniz mi?
Hayırlı olsun, Güle güle kullanın hocam.confile kodunu girdim kargo dahil toplam 1543 tl tuttu 500 tl geri ödeme verdi hocam
teşekkürlerHayırlı olsun, Güle güle kullanın hocam.
Hocam son olarak decatlonda geçiyormuş mesela mağayaza gitsem karekod ile ödeyebilirim değil mihayır hocam kullanamıyorsunuz, kod girmediniz mi?
hocam onu tam bilmiyorum, internet sitesinden zaten alışveriş yapabilirsiniz ama qr kod oluyor mu tam bilmiyoruömteşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam son olarak decatlonda geçiyormuş mesela mağayaza gitsem karekod ile ödeyebilirim değil mi