çok nadir hikayeli oyunlar oynarım genelde valo oynarım hangi mousepadi almalıyım razer gigantus v2 var aklımda teşekkürler
aralarında fark varmı çünkü 400tl geliyorda razer 160tl kupon varmışta bu arada mouse glorius model oMesaj otomatik birleştirildi:
yanlamasına isityorsan bu markadan alabilirsin çok kaliteliler
longtengler iyi baya ama klasse markasının longtengleri çünkü bu longtengi yapan porge gibi markalarda var swarcow kanalından incelemelerine bakabilirsin.aralarında fark varmı çünkü 400tl geliyorda razer 160tl kupon varmışta bu arada mouse glorius model o
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanlamasına isityorsan bu markadan alabilirsin çok kaliteliler
longtenge 800 vermek yerine üstüne biraz daha atar attackshark x3 yada kablosuz iyi bir mouse alırım diyorumlongtengler iyi baya ama klasse markasının longtengleri çünkü bu longtengi yapan porge gibi markalarda var swarcow kanalından incelemelerine bakabilirsin.
Şu anki mouseniz nedir hocamlongtenge 800 vermek yerine üstüne biraz daha atar attackshark x3 yada kablosuz iyi bir mouse alırım diyorum
mouse almışken de minimum bi vxe r1 se falan almak lazım kendi fikrim.Şu anki mouseniz nedir hocam
GLORİUS MODEL OŞu anki mouseniz nedir hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
mouse almışken de minimum bi vxe r1 se falan almak lazım kendi fikrim.
Biyoloji adamın dediği gibi klassenin 300 400tllik mousepadlerine bakabilirsin.90x40 Klasse Pro al geç derim.
mouse olayına ne diyorsunuzBiyoloji adamın dediği gibi klassenin 300 400tllik mousepadlerine bakabilirsin.
Şahsen ben kullanıyorum güzel mousepad.
attack shark gümrükten geçmeyebilir. Vxe r1 se falan güzel duruyor arkadaşım kullanıyor aynı zamanda güzel yani.mouse olayına ne diyorsunuz