Öneri hangi oyunlar kalitelidir

Melike_8375

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
28
Bütçe
1500
hepinize merhabalar arkadaşlar ilk önce size kendimden bahsetmek istiyorum

benim adım Melike yaşım 16
evet şimdi konumuza dönelim

biliyorsunuz tatil geldi bende canım sıkılmasın diye yazın kaliteli ve güçlü bir hikayeye sahip bir oyun arıyorum hangi oyunları önerirsiniz

bütcem 1500 TL

piyasanın en iyisi RDR 2 dir tavsiye ederim oyunu 2 kez bitirip 3.ye başlamış birisi olarak.

Epic indirimlerinin bitmesinden sonra bu konuyu açman üzdü.

güzel oyun ama parasını hak etmiyor bana göre
inan bana sonuna kadar hakediyor parasını eğer indirimde alırsan tabii. 1000 küsür lirayı piyasada bulunan hiçbir oyun haketmiyor

Steam yaz indirimlerinin başlamasını bekle. Ayın 29'unda.

arkadaşlar sizler bana liste halinde güzel kaliteli savaş temalı hikayeli oyunlar söyleyin arasından seçicem

Öncelikle ismini ve yaşını neden belirtme gereği duyduğunu anlayamadım fakat önerilerimi vereyim.

Dying Light 1-2,Cyberpunk 2077

dying light 1. oyunu indirimde 20tl güzel oyundur

Şu anda indirimde alabileceğin AC Valhalla var.
Buna ek olarak GAME PASS yıllık üyelik almanı öneririm.

Öncelikle ismini ve yaşını neden belirtme gereği duyduğunu anlayamadım fakat önerilerimi vereyim.

Dying Light 1-2,Cyberpunk 2077
kendimi tanıtmak zorundayım heleki sosyaldeyken tanıtmadığım zaman insanlar benim kız olduğuma inanmıyor

kendimi tanıtmak zorundayım heleki sosyaldeyken tanıtmadığım zaman insanlar benim kız olduğuma inanmıyor
Forumdaki insanların cinsiyetinizi bilmesine ihtiyacı yok. Burası yardımlaşmak için var, kimse konusunu açarken cinsiyetini belirtmiyor. Yalnızca öneri isteseydiniz yeterli olurdu.

Geri