Cyberpunk 2077 çok iyi, öneririm.
Aile paylaşımıyla bitirebilirsiniz size kalmış hocam çok iyi oyun, oynayın yeterki.Hocam soyle arkadasimda var benden oynarsin dedi. Almama gerek varmi yani. Sirf oynayip silcem sonra kalcak.
Hocam ben seviyorum tom clansy oyunlarini. Watch dogs için alayimmis isce. Cevremde olan yok onu oynayamam paylasimla. Ama cyberpunk oynayabilirim.Hocam spiderman uncharted hariç tüm oyunlar var açıkcası r6 bana pek sarmadı ama diğer oyunlarda bir öncelik belirleyip almanı tavsiye ederim ve rdr2 benim favorim kesinlikle tavsiye ederim. Gta V çok almanızı tavsiye etmem zaten bitirmişsiniz arkadaşlarla toplaşıp ara sıra oynuyorduk onu da yapmıyoruz artık ve 6yı bekleyelim bu oyun sattıkça 6 çıkmayacak maalesef
Arkadaşından oyna geç bence ama kütüphanende durmasını istersen alabilirsin fiyatı uygun geliyorsa ama mesela bunu aldığınızda god of warı alamayacaksanız yapmayın tabiHocam soyle arkadasimda var benden oynarsin dedi. Almama gerek varmi yani. Sirf oynayip silcem sonra kalcak.
Bu listeden rdr2 gta v witcher 3 watch dogs 1 ve legion alıcam. Cyberpunkı bitirim. Sonrada r6 ve divison alicam. Onlar zaten steamle ayni illaki indirime girer steamdedeAile paylaşımıyla bitirebilirsiniz size kalmış hocam çok iyi oyun, oynayın yeterki.
Hocam onlari zaten almayacagim simdim dedigim gibi rdr2 gta v witcher 3 watch dogs 1 ve legion alacagim simdilikArkadaşından oyna geç bence ama kütüphanende durmasını istersen alabilirsin fiyatı uygun geliyorsa ama mesela bunu aldığınızda god of warı alamayacaksanız yapmayın tabi
rdr2 aktif olarak oynuyorum hepsini salla rdr2 al geç Watch Dogs beğenmemişler öyle muhabbet olmuştu ve epic games ücretsiz olarak oyun kovalarsan alırsınArkadaslar merhaba istedigim bir liste var.
Rdr2 GTA V GoW Spiderman Unchertad Watch Dogs serisi ve Witcher 3 Divison 2 R6 ve Cyberpunk
Steamde su anda indirimdeler. Rdr2 ve witcher ucuzken onlari alacagim. Gta v i de almayi dusunuyorum ama ben arkadasimin hesabindan bitirdim oyunu. Hani hazir ucuzken hem kalsin hem sonra canim sikilirsa yuklerim diye ve bu oyunun yerri bende alayimmi. Cyberpunk almaya degermi. Arjadasimda var ve istersen hesabi sana veriyim sen oyna demisti. Onun icin ona da gerek yok. Watch dogs oyunlarıda sadece hikaye tabanlimi. aile paylasimindna oyna geç yapayimmi alayimmi yoksa. ? Yani watch dogs ve cyber a vercegin parayla r6 vr divison 2 de alabilirim. Neyapayim sizce
Hocam ben seviyorum oyunun tarzinirdr2 aktif olarak oynuyorum hepsini salla rdr2 al geç Watch Dogs beğenmemişler öyle muhabbet olmuştu ve epic games ücretsiz olarak oyun kovalarsan alırsın
Paylaşımla oynayabildiğinizi oynayın oyunların hepsi birbirinden güzel size hitap edenleri alın diğerlerini paylaşımla oynayın derimd
Hocam hic ilghimi cekmiyor sonra alacagim. Onceligim bunlar.Watch Dogs serisi bence alınmaz. Kaliteli bulmuyorum oyunları.
Almadıysan Elden Ring öneririm.