Neler Yeni

Hangi oyunlari alayim sizce.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Cyberpunk 2077 çok iyi, öneririm.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Hocam spiderman uncharted hariç tüm oyunlar var açıkcası r6 bana pek sarmadı ama diğer oyunlarda bir öncelik belirleyip almanı tavsiye ederim ve rdr2 benim favorim kesinlikle tavsiye ederim. Gta V çok almanızı tavsiye etmem zaten bitirmişsiniz arkadaşlarla toplaşıp ara sıra oynuyorduk onu da yapmıyoruz artık ve 6yı bekleyelim bu oyun sattıkça 6 çıkmayacak maalesef

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hocam soyle arkadasimda var benden oynarsin dedi. Almama gerek varmi yani. Sirf oynayip silcem sonra kalcak.
Aile paylaşımıyla bitirebilirsiniz size kalmış hocam çok iyi oyun, oynayın yeterki.

Hocam spiderman uncharted hariç tüm oyunlar var açıkcası r6 bana pek sarmadı ama diğer oyunlarda bir öncelik belirleyip almanı tavsiye ederim ve rdr2 benim favorim kesinlikle tavsiye ederim. Gta V çok almanızı tavsiye etmem zaten bitirmişsiniz arkadaşlarla toplaşıp ara sıra oynuyorduk onu da yapmıyoruz artık ve 6yı bekleyelim bu oyun sattıkça 6 çıkmayacak maalesef
Hocam ben seviyorum tom clansy oyunlarini. Watch dogs için alayimmis isce. Cevremde olan yok onu oynayamam paylasimla. Ama cyberpunk oynayabilirim.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Hocam soyle arkadasimda var benden oynarsin dedi. Almama gerek varmi yani. Sirf oynayip silcem sonra kalcak.
Arkadaşından oyna geç bence ama kütüphanende durmasını istersen alabilirsin fiyatı uygun geliyorsa ama mesela bunu aldığınızda god of warı alamayacaksanız yapmayın tabi

Aile paylaşımıyla bitirebilirsiniz size kalmış hocam çok iyi oyun, oynayın yeterki.
Bu listeden rdr2 gta v witcher 3 watch dogs 1 ve legion alıcam. Cyberpunkı bitirim. Sonrada r6 ve divison alicam. Onlar zaten steamle ayni illaki indirime girer steamdede

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Paylaşımla oynayabildiğinizi oynayın oyunların hepsi birbirinden güzel size hitap edenleri alın diğerlerini paylaşımla oynayın derim

Arkadaşından oyna geç bence ama kütüphanende durmasını istersen alabilirsin fiyatı uygun geliyorsa ama mesela bunu aldığınızda god of warı alamayacaksanız yapmayın tabi
Hocam onlari zaten almayacagim simdim dedigim gibi rdr2 gta v witcher 3 watch dogs 1 ve legion alacagim simdilik

Synixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Umut tunç
Arkadaslar merhaba istedigim bir liste var.
Rdr2 GTA V GoW Spiderman Unchertad Watch Dogs serisi ve Witcher 3 Divison 2 R6 ve Cyberpunk
Steamde su anda indirimdeler. Rdr2 ve witcher ucuzken onlari alacagim. Gta v i de almayi dusunuyorum ama ben arkadasimin hesabindan bitirdim oyunu. Hani hazir ucuzken hem kalsin hem sonra canim sikilirsa yuklerim diye ve bu oyunun yerri bende alayimmi. Cyberpunk almaya degermi. Arjadasimda var ve istersen hesabi sana veriyim sen oyna demisti. Onun icin ona da gerek yok. Watch dogs oyunlarıda sadece hikaye tabanlimi. aile paylasimindna oyna geç yapayimmi alayimmi yoksa. ? Yani watch dogs ve cyber a vercegin parayla r6 vr divison 2 de alabilirim. Neyapayim sizce
rdr2 aktif olarak oynuyorum hepsini salla rdr2 al geç Watch Dogs beğenmemişler öyle muhabbet olmuştu ve epic games ücretsiz olarak oyun kovalarsan alırsın

• Beğen
Reaksiyonlar: Zeth
rdr2 aktif olarak oynuyorum hepsini salla rdr2 al geç Watch Dogs beğenmemişler öyle muhabbet olmuştu ve epic games ücretsiz olarak oyun kovalarsan alırsın
Hocam ben seviyorum oyunun tarzini
Mesaj otomatik birleştirildi:

Demek istedigim simdi rdr2 gta v witcher 3 ve watch dogs serisini alayim simdilik. Cyberpunkı gowu diger ps oyunlarini paylasimla zaten oynarım. Tom clans oyunlarini da sonra alicam. İyimi sizce?
Paylaşımla oynayabildiğinizi oynayın oyunların hepsi birbirinden güzel size hitap edenleri alın diğerlerini paylaşımla oynayın derimd

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Watch Dogs serisi bence alınmaz. Kaliteli bulmuyorum oyunları.

Almadıysan Elden Ring öneririm.

Top Bottom