Neler Yeni

Hangi oyunlari alayim sizce.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bu listeden rdr2 gta v witcher 3 watch dogs 1 ve legion alıcam. Cyberpunkı bitirim. Sonrada r6 ve divison alicam. Onlar zaten steamle ayni illaki indirime girer steamdede
Hepsi güzel oyunlar hayırlı olsun şimdiden.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam hic ilghimi cekmiyor sonra alacagim. Onceligim bunlar.
GTA 5'i online oynarım diyorsan bence al. Modlarla oynarım diyorsan da bir daha bence alabilirsin çok fazla mod var oyunda. Shader modlarıyla tofaş modu indirir drift atarsın şehirde :D

R6 güzel oyunda, Bence arkadaş lazım. Tek başına öğrenmesi zor baya.

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya
Arkadaslar merhaba istedigim bir liste var.
Rdr2 GTA V GoW Spiderman Unchertad Watch Dogs serisi ve Witcher 3 Divison 2 R6 ve Cyberpunk
Steamde su anda indirimdeler. Rdr2 ve witcher ucuzken onlari alacagim. Gta v i de almayi dusunuyorum ama ben arkadasimin hesabindan bitirdim oyunu. Hani hazir ucuzken hem kalsin hem sonra canim sikilirsa yuklerim diye ve bu oyunun yerri bende alayimmi. Cyberpunk almaya degermi. Arjadasimda var ve istersen hesabi sana veriyim sen oyna demisti. Onun icin ona da gerek yok. Watch dogs oyunlarıda sadece hikaye tabanlimi. aile paylasimindna oyna geç yapayimmi alayimmi yoksa. ? Yani watch dogs ve cyber a vercegin parayla r6 vr divison 2 de alabilirim. Neyapayim sizce
Rdr pahalı :D

TİTAN.

80+ Platinum
Arkadaslar merhaba istedigim bir liste var.
Rdr2 GTA V GoW Spiderman Unchertad Watch Dogs serisi ve Witcher 3 Divison 2 R6 ve Cyberpunk
Steamde su anda indirimdeler. Rdr2 ve witcher ucuzken onlari alacagim. Gta v i de almayi dusunuyorum ama ben arkadasimin hesabindan bitirdim oyunu. Hani hazir ucuzken hem kalsin hem sonra canim sikilirsa yuklerim diye ve bu oyunun yerri bende alayimmi. Cyberpunk almaya degermi. Arjadasimda var ve istersen hesabi sana veriyim sen oyna demisti. Onun icin ona da gerek yok. Watch dogs oyunlarıda sadece hikaye tabanlimi. aile paylasimindna oyna geç yapayimmi alayimmi yoksa. ? Yani watch dogs ve cyber a vercegin parayla r6 vr divison 2 de alabilirim. Neyapayim sizce
Hocam Horizon zero dawnada bakabilirsiniz

@DerratiX @Letrion hocam demek istedigim rdr 2 steamde 1150tl epicde su an 100tl gta v de ayni o sekil. Witcher da. Onlar onceligim zaten. Diger oyunlar ama steamdekiyle ayni sadece indirimli. İlgimi cektigim için simdilik watch dogsu aliyorum epicde . Cyberpunk ve god of warı aile paylasimi ile oynayacagim zaten. Spiderman ve unchertad ı da o sekil oynarim buyuk ihtimalle. Watch dogs 2 yide ya indirime girerse alirim ya da game passden 1 ay oynar salarım. Tom clansy oyunlarini da bir dahakine nerde indirime girerse alirim ordan. Basil dusunce sizce?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
@DerratiX hocam demek istedigim rdr 2 steamde 1150tl epicde su an 100tl gta v de ayni o sekil. Witcher da. Onlar onceligim zaten. Diger oyunlar ama steamdekiyle ayni sadece indirimli. İlgimi cektigim için simdilik watch dogsu aliyorum epicde . Cyberpunk ve god of warı aile paylasimi ile oynayacagim zaten. Spiderman ve unchertad ı da o sekil oynarim buyuk ihtimalle. Watch dogs 2 yide ya indirime girerse alirim ya da game passden 1 ay oynar salarım. Tom clansy oyunlarini da bir dahakine nerde indirime girerse alirim ordan. Basil dusunce sizce?
Anladım hocam dediğinizi. Düşünceniz güzel. Bence böyle devam edebilirsiniz.

Tom Clansy oyunları (Extraction ve Siege) Gamepasste var. Oradan deneyimleyebilirsiniz. Hem oynamak istediğiniz başka oyunlar varsa onlara bakarsınız. Mesela Atomic heart çıkıcak 21 şubatta, onu oynarsınız. Wo Long çıkıcak 3 martta, ona bakarsınız.

Top Bottom