Neler Yeni

Hangi oyunlari alayim sizce.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam bir de indirime girerse direk trilogy almayi dusunuyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim hep bir ilgim vardi gizlilik ve bu tarz islere severim. Legionsu almaya gerek varmi. Yoksa sadece 1 ve 2 yetermi. Zaten cok oyun var sikilmam gibi. İndirime girerse mafia trilogy de almayi dusunuyorum.
Şu videoya bakabilirsin hocam baya güzel anlatıyor enis kirazoğlu. Kendin karar verebilirsin sonra.

hocam videoyu izledim ve dweğmezmiş anladım. verilmez legion a o para. 50 daha koyar 2 yi alırım. bir de hocam 2 yi alayımmı yoksa game passdenmi oynayayım.
Şu videoya bakabilirsin hocam baya güzel anlatıyor enis kirazoğlu. Kendin karar verebilirsin sonra.

1676319852230.png

1676319869792.png

hocam son durum bu gibi dediğim gibi 20 tl arkadaşımdan alacağım yani oyun bana 80 e gelecek. değer mi almaya yoksa game passdenmi oynayayım. bedava discord nitro var onu alırsam belki game pasde verebilir? sizce

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
hocam videoyu izledim ve dweğmezmiş anladım. verilmez legion a o para. 50 daha koyar 2 yi alırım. bir de hocam 2 yi alayımmı yoksa game passdenmi oynayayım.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hocam son durum bu gibi dediğim gibi 20 TL arkadaşımdan alacağım yani oyun bana 80 e gelecek. değer mi almaya yoksa game passdenmi oynayayım. bedava discord nitro var onu alırsam belki game pasde verebilir? sizce
Gamepassten oynamak daha mantikli hocam bence. Watch Dogs oyle benim profilimde dursun diyecegim bir oyun degil benim sizi bilemem. Ama mesela Mafia 1'i %100'leyip steamimde full basarim durmasi hosuma giderdi.

Gamepassten oynamak daha mantikli hocam bence. Watch Dogs oyle benim profilimde dursun diyecegim bir oyun degil benim sizi bilemem. Ama mesela Mafia 1'i %100'leyip steamimde full basarim durmasi hosuma giderdi.
hocam onu alıcam zaten. indirime girdiğinde arakdaşlarıma soruyorum şimdi steamıde watch dogsu olan varmı diye. bir de oyun süresine bakayım uzunsa alabilrim

Este

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bekir Eren Keskin
cyberpunk şahsen beni çok çeken bir oyun tavsiye ederim ama senin zevkini bilemem witcher ı komple mi alıcaksın yoksa witcher 3 yahut witcher 3 + dlc paketleri ile birlikte mi çünkü witcher 2 i oynamanı tavsiye ederim 1 in özetini izle youtube dan yeterli ama 2 oynanabilir bir oyun
direkt diziyi izleyipde 3 e başlıyabilir öyle çok kaçıracağı bir şey yok şahsen ben öyle yaptım. Tabi oyun bittikten sonra 2 ve 1 i de bitirdim

direkt diziyi izleyipde 3 e başlıyabilir öyle çok kaçıracağı bir şey yok şahsen ben öyle yaptım. Tabi oyun bittikten sonra 2 ve 1 i de bitirdim
yok hocam direk 3 ü alıcam. şu an arkadaşlarım arasında watch dogsa sahip olan biri varsa bakıcam. yoksa 390 tl bayılcam oyunlara.

hocam watch dogs hakkında ne düşünüyorsunuz

@DerratiX hocam arkadaşımın steaminde watch dogsda varmış. -80 tl. 2 yi de game passden oynarım. Sonra mafia trilogy ve r6 alırım. r6 bedavaya geldi gibi oldu.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,326
Üyeler
162,671
Son üye
tufankundak
Top Bottom