Neler Yeni

Hangi oyunlari alayim sizce.

Metro 2033

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kacak sevmiyorum hocam. Dedigim gibi sadece hikayesi icin oynayacagim watch dogs serisini ve divison cyberpunk ı.almaya degermi yoksa aile paylasimindan mi oynayayim
etail de spiderman 199tl hem steam key hem ucuz daha iyidir oradan almanızı öneririm (Spider-25) kod

Anladım hocam dediğinizi. Düşünceniz güzel. Bence böyle devam edebilirsiniz.

Tom Clansy oyunları (Extraction ve Siege) Gamepasste var. Oradan deneyimleyebilirsiniz. Hem oynamak istediğiniz başka oyunlar varsa onlara bakarsınız. Mesela Atomic heart çıkıcak 21 şubatta, onu oynarsınız. Wo Long çıkıcak 3 martta, ona bakarsınız.
Tom clansy de r6 ve division.ki onlari alirim buyuk ihtiamlle r6 devamli oynarim cunku. Ama siz beni anlamis gibisiniz. Pahalanabilexekleri aliyorum simdi cyberpunk hariç. Online ı yokmus onunda yoksa alirdim.

etail de spiderman 199tl hem steam key hem ucuz daha iyidir oradan almanızı öneririm (Spider-25) kod
Hocam o tarz sadece hikaye olanları. Cyberpunk ve ps oyunlarini aile paylasimiyla oynayacagim.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Arkadaslar merhaba istedigim bir liste var.
Rdr2 GTA V GoW Spiderman Unchertad Watch Dogs serisi ve Witcher 3 Divison 2 R6 ve Cyberpunk
Steamde su anda indirimdeler. Rdr2 ve witcher ucuzken onlari alacagim. Gta v i de almayi dusunuyorum ama ben arkadasimin hesabindan bitirdim oyunu. Hani hazir ucuzken hem kalsin hem sonra canim sikilirsa yuklerim diye ve bu oyunun yerri bende alayimmi. Cyberpunk almaya degermi. Arjadasimda var ve istersen hesabi sana veriyim sen oyna demisti. Onun icin ona da gerek yok. Watch dogs oyunlarıda sadece hikaye tabanlimi. aile paylasimindna oyna geç yapayimmi alayimmi yoksa. ? Yani watch dogs ve cyber a vercegin parayla r6 vr divison 2 de alabilirim. Neyapayim sizce
God of war kesinlikle öneririm beni çok sardı 1 hafta sürmeden bitirdim hikaye bittikten sonra da yapılabilecek onlarca şey var(valkür öldürmek biraz kanser ediyor insanı ama)

@DerratiX hocam bir sey daha soracagim kb. Cok soru sordum. Watch dogs legion Alınır mı?. Hikaye olarka watch dogs 1-2 ve legions olarakmi gidiyor? Onunyerine biraz daha koyup 2 yimi alayim yoksa.

God of war kesinlikle öneririm beni çok sardı 1 hafta sürmeden bitirdim hikaye bittikten sonra da yapılabilecek onlarca şey var(valkür öldürmek biraz kanser ediyor insanı ama)
Arkadasimda var o da oyle oynayacagim.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
@DerratiX hocam bir sey daha soracagim kb. Cok soru sordum. Watch dogs legion Alınır mı?. Hikaye olarka watch dogs 1-2 ve legions olarakmi gidiyor? Onunyerine biraz daha koyup 2 yimi alayim yoksa.

Arkadasimda var o da oyle oynayacagim.
Hocam watch dogs serisi iyi bir oyun değil hikayesi var ama ciddiye alabileceğinizi sanmıyorum. Ne kadar oyunlar? farklı oyunlara bakabilirsiniz onlar yerine.

Legionda çok iyi bir oyun değil. 1-2 bağlantılı ama sanırım Legion değil.

Hocam watch dogs serisi iyi bir oyun değil hikayesi var ama ciddiye alabileceğinizi sanmıyorum. Ne kadar oyunlar? farklı oyunlara bakabilirsiniz onlar yerine.

Hocam wd1 80 2 100 legion sie 50 o yuzden su anda sadece 1 ve legiona baktim. Olmassa biraz daha koyup 1 ve 2 de alabilirim. Ama 2 yi gamepassden oynamayi dusunuyordum.

Ya 30 tl verip gamepassden oynayacagim 2 yi ya da 100 tl verip alacagim sence hangisi?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam wd1 80 2 100 legion sie 50 o yuzden su anda sadece 1 ve legiona baktim. Olmassa biraz daha koyup 1 ve 2 de alabilirim. Ama 2 yi gamepassden oynamayi dusunuyordum.

Ya 30 TL verip gamepassden oynayacagim 2 yi ya da 100 TL verip alacagim sence hangisi?
Hocam bence Watch Dogs'a o paralar değmez. Sleeping Dogs Definitive Edition alırım veya

Mafia'nın ilk oyunu(Eski olanı) ve Mafia II Definitive edition alırım. Çok daha iyi olur. Para çıkarsa veya indirim beklenirse Mafia 1 definitive editionda alınabilir ama biraz pahalı.

Mafia 2 Definitive edition sadece 49 TL epicte. Aşşşırı ucuz böyle kaliteli bir oyun için. Bence oynamadıysanız değerlendirin.

Ha ekstra olarak, Hades, Vampire survivors, Celeste gibi bağımsız oyunlarda alınabilir. Onlar daha eğlenceliydi bana göre Watch Dogstan.

Hocam bence Watch Dogs'a o paralar değmez. Sleeping Dogs Definitive Edition alırım veya

Mafia'nın ilk oyunu(Eski olanı) ve Mafia II Definitive edition alırım. Çok daha iyi olur. Para çıkarsa veya indirim beklenirse Mafia 1 definitive editionda alınabilir ama biraz pahalı.

Mafia 2 Definitive edition sadece 49 TL epicte. Aşşşırı ucuz böyle kaliteli bir oyun için. Bence oynamadıysanız değerlendirin.

Ha ekstra olarak, Hades, Vampire survivors, Celeste gibi bağımsız oyunlarda alınabilir. Onlar daha eğlenceliydi bana göre Watch Dogstan.
Allah sizden razi olsun hocamm. Ben mafiai nasil unuttum. En cok istedigim oyun oydu. Nasil gelmedi aklima. Ama mafia 1 şu an 259 tl epicte. Once 1 sonra ikiyi oynamak istiyorum. Mafia 1 game passde varmi

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Allah sizden razi olsun hocamm. Ben mafiai nasil unuttum. En cok istedigim oyun oydu. Nasil gelmedi aklima. Ama mafia 1 şu an 259 TL epicte. Once 1 sonra ikiyi oynamak istiyorum. Mafia 1 game passde varmi
Hocam malesef yok. Ama grafik takıntınız yoksa orijinal mafia (definitive ve yeni grafikli olan değil) steamde 34 TL.

Hocam malesef yok. Ama grafik takıntınız yoksa orijinal mafia (definitive ve yeni grafikli olan değil) steamde 34 TL.
Hocam almisken de alayim bari. Su an seyde kararsizim watch dogs 2 yide alsammi. Legions u begenmiyorlar çok. Onu almaya gerek yok gibi

Dolar

80+ Silver
Arkadaslar merhaba istedigim bir liste var.
Rdr2 GTA V GoW Spiderman Unchertad Watch Dogs serisi ve Witcher 3 Divison 2 R6 ve Cyberpunk
Steamde su anda indirimdeler. Rdr2 ve witcher ucuzken onlari alacagim. Gta v i de almayi dusunuyorum ama ben arkadasimin hesabindan bitirdim oyunu. Hani hazir ucuzken hem kalsin hem sonra canim sikilirsa yuklerim diye ve bu oyunun yerri bende alayimmi. Cyberpunk almaya degermi. Arjadasimda var ve istersen hesabi sana veriyim sen oyna demisti. Onun icin ona da gerek yok. Watch dogs oyunlarıda sadece hikaye tabanlimi. aile paylasimindna oyna geç yapayimmi alayimmi yoksa. ? Yani watch dogs ve cyber a vercegin parayla r6 vr divison 2 de alabilirim. Neyapayim sizce
Cyberpunk bana çok sıkıcı geldi 1 saat sonra sildim

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam almisken de alayim bari. Su an seyde kararsizim watch dogs 2 yide alsammi. Legions u begenmiyorlar çok. Onu almaya gerek yok gibi
Eğer o hackerlık olayını falan seviyorsan bakabilirsin hocam ama, beklentin çok yüksek olmasın bence. Görev olarak tekrara biniyor bir süre sonra.

Hocam bir de indirime girerse direk trilogy almayi dusunuyordum.

Eğer o hackerlık olayını falan seviyorsan bakabilirsin hocam ama, beklentin çok yüksek olmasın bence. Görev olarak tekrara biniyor bir süre sonra.
Benim hep bir ilgim vardi gizlilik ve bu tarz islere severim. Legionsu almaya gerek varmi. Yoksa sadece 1 ve 2 yetermi. Zaten cok oyun var sikilmam gibi. İndirime girerse mafia trilogy de almayi dusunuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,616
Üyeler
162,038
Son üye
winstonredd
Top Bottom