Şuanda sadece LOL Oynuyorum. Ets Vardı sıktı sildim aynı şekilde valorantda. Cs go desen hile dolu. Sıkılıyorum kısacasıHangi oyunları oynuyorsunuz arkadaşlar (resimli atabilirseniz güzel olur)
Assetto corsa ,Valorant ,Ets 2 ,Minecraft oynuyorum oyunlarım bu kadar zaten pek oynayan arkadaşımda yok tek takılıyom ful.Hangi oyunları oynuyorsunuz arkadaşlar (resimli atabilirseniz güzel olur)
csgo da mm oynama knk. Hile gelmesin istiyorsan FAceit premium al. Zevkli zevkli oyna. Ve + sı şu mm e göre daha ciddi oyunlar dönüyor. Şüphelendiğin birisi olduğunda direk report at 5 dk içinde cevap geliyor. İnceleniyor.Şuanda sadece LOL Oynuyorum. Ets Vardı sıktı sildim aynı şekilde valorantda. Cs go desen hile dolu. Sıkılıyorum kısacası![]()
güzel tespitŞu leş bilgisayarından şikayetçi olan riotçu ve mangıraftçılar babalarını yıllar sonra yalvar yakar ikna edip bi sisteme 5k verdirip 1660 super'ler , rx 5500 - 5600 xt'ler ,
Faceit premium nasıl işliyor anlatırmısın? Maç sınırı ücreti falan varmıcsgo da mm oynama knk. Hile gelmesin istiyorsan FAceit premium al. Zevkli zevkli oyna. Ve + sı şu mm e göre daha ciddi oyunlar dönüyor. Şüphelendiğin birisi olduğunda direk report at 5 dk içinde cevap geliyor. İnceleniyor.
Knk sana şöyle söyleyim 2 tane paket var. Birisi 30 TL mi ne onu alırsan sadece seçkin maçlara ve turnuvalara katılıyorsun. Bir üst paketi alırsan oda 45 50 tl olması lazım. Sana ayrıyeten bir de görev veriyor. Mesela diyor ki bu ay 60 win al sana 20 dolar hediye. Yanı verdiğin parayı da geri alıyorsun bir nevi. Ben mesela 3 ay biriktirip AWP asiimov almıstım 500 tl lik.Faceit premium nasıl işliyor anlatırmısın? Maç sınırı ücreti falan varmı
Peki nasıl oynyabilirim bilgim yokta anlatırmısın ona göre premium dan alayımKnk sana şöyle söyleyim 2 tane paket var. Birisi 30 TL mi ne onu alırsan sadece seçkin maçlara ve turnuvalara katılıyorsun. Bir üst paketi alırsan oda 45 50 TL olması lazım. Sana ayrıyeten bir de görev veriyor. Mesela diyor ki bu ay 60 win al sana 20 dolar hediye. Yanı verdiğin parayı da geri alıyorsun bir nevi. Ben mesela 3 ay biriktirip AWP asiimov almıstım 500 TL lik.
Çok zor bişeyi yok. Faceit in Anticheat programı var onu indireceksin. Oyuna girmeden onu açacaksın. O program her türlü 3. parti yazılımı engelliyor. Hatta o kadar güvenli ki. Nvidia ile kayıt bile alamıyorsun. AC yi açıp oyunu açıyorsun. Sonra sol taraftanm premium playe tıklayıp maç bulmasını bekkliyorsun. Maçı bulduktan sonra ip yi kopyalayıpğ oyunda konsola yapıstıyorsun. Hepsi bu kadar. Bununla ilgili video lar çok var youtbede faceti premium nedir nasıl oynanır tarzında. Anlamadıysan ordan da izleyebilirsin.Peki nasıl oynyabilirim bilgim yokta anlatırmısın ona göre premium dan alayım