Hangi Oyunu Indirmeliyim

Technoob

80+
Reaksiyon skoru
9
İnternetim yüzünden 1 tanesini indirme şansım var zaten sistemim de öyle iyi değil . Battlefield 5 internette baya gömülmüş Battlefield 1 de pek farklı değil.
I7 9750h
Gtx1650m
8gb ram
Akıcı oynamak istiyorum yani multiplayerda medium ayarlarda 60 fps en az alabilirsem bf5 olabilir . Sizce hangisi daha iyi?

Bence sistemine kötü deme daha kötüsü olan insanlar var ve bf5 i kaldırır diye düşünüyorum

İnternetim yüzünden 1 tanesini indirme şansım var zaten sistemim de öyle iyi değil . Battlefield 5 internette baya gömülmüş Battlefield 1 de pek farklı değil.
I7 9750h
Gtx1650m
8gb RAM
Akıcı oynamak istiyorum yani multiplayerda medium ayarlarda 60 fps en az alabilirsem bf5 olabilir . Sizce hangisi daha iyi?
Sistem hiç fena değil battlefield 5 oynarsın. BF5 80 GB yalnız onuda söyleyim. 1.5 mbs Download'la 15-16 saatte yükledim

BF V i denemektense BF 1/3/4 çok daha iyi olur, bu 3 oyun hala daha taş gibi oyunlar ve BF V den çok daha farklı.

Kanka Battlefield V Hikaye modundan gömülüyor ama Onlineda zevkle oynarsın.Battlefield 1 alabilirsin.Battlefield 1'in hikayeside iyi.Birazcık daha modern savaş istiyorsan kesinlikle Battlefield 4 öneririm ama ben Battlefield V'in onlinede kötü olduğunu düşünmüyorum.

Kanka Battlefield V Hikaye modundan gömülüyor ama Onlineda zevkle oynarsın.Battlefield 1 alabilirsin.Battlefield 1'in hikayeside iyi.Birazcık daha modern savaş istiyorsan kesinlikle Battlefield 4 öneririm ama ben Battlefield V'in onlinede kötü olduğunu düşünmüyorum.
Battlefield 4 oynuyorum şuan
Post automatically merged:

Sistem hiç fena değil battlefield 5 oynarsın. BF5 80 GB yalnız onuda söyleyim. 1.5 mbs Download'la 15-16 saatte yükledim
Bende de 1.5 mbps download var ama şimdi battlefield 1 de 76 gb o yüzden arada kaldım

Bende de 1.5 mbps download var ama şimdi battlefield 1 de 76 gb o yüzden arada kaldım
12 de yüklemeye başlarsın yarın oynarsın ne var.

pardon pardon 1.5 mbps download=0.3 felan indirirsin herhalde.

12 de yüklemeye başlarsın yarın oynarsın ne var.

pardon pardon 1.5 mbps download=0.3 felan indirirsin herhalde.
Internet 13mbps yanlış yazdm sanırım saniyede geceleri 1.5-1.8 falan oluyor. Evdekiler yüzünden indiremiyorum geceleri de bilgisayarı açık bırakmama izin vermiyorlar sabahları da oyun inerken internete giremiyoruz diyorlar

Geri