Hangi Oyunu Indirmeliyim

Technoob

80+
Reaksiyon skoru
9
İnternetim yüzünden 1 tanesini indirme şansım var zaten sistemim de öyle iyi değil . Battlefield 5 internette baya gömülmüş Battlefield 1 de pek farklı değil.
I7 9750h
Gtx1650m
8gb ram
Akıcı oynamak istiyorum yani multiplayerda medium ayarlarda 60 fps en az alabilirsem bf5 olabilir . Sizce hangisi daha iyi?

Bence sistemine kötü deme daha kötüsü olan insanlar var ve bf5 i kaldırır diye düşünüyorum

İnternetim yüzünden 1 tanesini indirme şansım var zaten sistemim de öyle iyi değil . Battlefield 5 internette baya gömülmüş Battlefield 1 de pek farklı değil.
I7 9750h
Gtx1650m
8gb RAM
Akıcı oynamak istiyorum yani multiplayerda medium ayarlarda 60 fps en az alabilirsem bf5 olabilir . Sizce hangisi daha iyi?
Sistem hiç fena değil battlefield 5 oynarsın. BF5 80 GB yalnız onuda söyleyim. 1.5 mbs Download'la 15-16 saatte yükledim

BF V i denemektense BF 1/3/4 çok daha iyi olur, bu 3 oyun hala daha taş gibi oyunlar ve BF V den çok daha farklı.

Kanka Battlefield V Hikaye modundan gömülüyor ama Onlineda zevkle oynarsın.Battlefield 1 alabilirsin.Battlefield 1'in hikayeside iyi.Birazcık daha modern savaş istiyorsan kesinlikle Battlefield 4 öneririm ama ben Battlefield V'in onlinede kötü olduğunu düşünmüyorum.

Kanka Battlefield V Hikaye modundan gömülüyor ama Onlineda zevkle oynarsın.Battlefield 1 alabilirsin.Battlefield 1'in hikayeside iyi.Birazcık daha modern savaş istiyorsan kesinlikle Battlefield 4 öneririm ama ben Battlefield V'in onlinede kötü olduğunu düşünmüyorum.
Battlefield 4 oynuyorum şuan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistem hiç fena değil battlefield 5 oynarsın. BF5 80 GB yalnız onuda söyleyim. 1.5 mbs Download'la 15-16 saatte yükledim
Bende de 1.5 mbps download var ama şimdi battlefield 1 de 76 gb o yüzden arada kaldım

Bende de 1.5 mbps download var ama şimdi battlefield 1 de 76 gb o yüzden arada kaldım
12 de yüklemeye başlarsın yarın oynarsın ne var.

pardon pardon 1.5 mbps download=0.3 felan indirirsin herhalde.

12 de yüklemeye başlarsın yarın oynarsın ne var.

pardon pardon 1.5 mbps download=0.3 felan indirirsin herhalde.
Internet 13mbps yanlış yazdm sanırım saniyede geceleri 1.5-1.8 falan oluyor. Evdekiler yüzünden indiremiyorum geceleri de bilgisayarı açık bırakmama izin vermiyorlar sabahları da oyun inerken internete giremiyoruz diyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,203,563
Üyeler
191,883
Son üye
yazilimciabi
Geri