Hangi parçalarda nasıl bir performans sağlarım?

7500f in performansının çok iyi olduğunu duymuştum. Ssd olarak 3600 yaparsan güzel olur ama bütçe biraz daha varsa yani biraz olmuş olmuyor ama 340 yerine 1500 verirsen 7000 okumalı mld var seçeneklerde. En azından mld yi alabilirsen ileride yükseltmek zorunda kalmazsın.
mld marka iyi mi ben arkadaş için önerdim

gaming gen de mirana 5060 isimli sistem. Ben ramleri 32 gb 6400 olarak ve ssd yi 1tb olarak seçtim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

seçeneklerde 7500f yok 800 lira farkla 7600x var
Ozaman kalsın kule tipi fan dahil değilmi bu fiyata?

7500f zaten az bi overclockla 7600x e kadar çıkarılabilen bir işlemci bu yüzden 7500f okeydir ram olarak goodram in cl30 6000 lik rami olur kioxia exceria g3 plusda var bunlarla 35800 oluyor
iyi diyorsun güzel diyorsun ama seçeneklerde yoklar başka bir sitede dediğin özellikleri olan ve dediğin fiyatta bi sistem varsa önerebilirmisin

mld marka iyi mi ben arkadaş için önerdim
MLD ssd markaları arasına en iyi markalardan biridir benim için.

Ozaman kalsın kule tipi fan dahil değilmi bu fiyata?
hayır ama kule tipi fanı ayrı olarak alırım aklımda

iyi diyorsun güzel diyorsun ama seçeneklerde yoklar başka bir sitede dediğin özellikleri olan ve dediğin fiyatta bi sistem varsa önerebilirmisin

MLD ssd markaları arasına en iyi markalardan biridir benim için.

hayır ama kule tipi fanı ayrı olarak alırım aklımda
Ram ve ssd kötü harici iyi hocam. Kule tipi olarakta phantom spirit al uzun süre kafan rahat

anakart okey işlemci okey ekran kartı okey ama ram kısmını çok kötü yapmışlar hynixlere direkt 3600 koyuyor üstüne

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MhQsjeDgQwvXyqWSuVd9PRh9UcOv-Y_SDv-9jjVeiTA/edit?gid=0#gid=0 ssdlere burdan bakabilirsiniz hangisi iy hangisi kötü diye ama mld iyi değil
mld nin özellikle yeni çıkarılan serilerinin okuma yazma hızları fiyatlarına göre rakiplerinden daha üstün ve kalitesi zaten tartışılmaz

Ram ve ssd kötü harici iyi hocam. Kule tipi olarakta phantom spirit al uzun süre kafan rahat
çok teşekkürler

bildiğim bütün sitelere baktım doğru düzgün sistem yok

Kuark summer vardı itopyada kaldırdılarmı
şimdi baktım işlemci olarak seçeneklerinde 7500f yok ve elimden geldiğince amd ekran kartlarından kaçınıyorum çünkü yıllar boyunca her kullandığım bilgisayarda amd vardı ve evet fiyatlarına göre performansları gayet iyi ama artık nvidia ya geçmek istiyorum

kuark summer da sistemi adam edince 37 k oluyor

Geri