OnurCiftci26
80+ Bronze
Kullandığınız/beğendiğiniz parfümleri yazarsanız parfüm almak isteyenlere fikir vermiş oluruz.
Kullandığınız/beğendiğiniz parfümleri yazarsanız parfüm almak isteyenlere fikir vermiş oluruz.
bende siyahı var beyazı nasıldır? ağır mı![]()
Avon Full Speed Supersonic Edt 75 Ml Erkek Parfümü 5050136330323 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Avon Full Speed Supersonic Edt 75 Ml Erkek Parfümü 5050136330323 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yaz : Creed Virgin Island Water -- Versace Dylan Blue -- Prada L'hommeKullandığınız/beğendiğiniz parfümleri yazarsanız parfüm almak isteyenlere fikir vermiş oluruz.
Siyahı güzeldi bunun eski bir koku ama iyiydi. Beyazı nasıl?![]()
Avon Full Speed Supersonic Edt 75 Ml Erkek Parfümü 5050136330323 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Avon Full Speed Supersonic Edt 75 Ml Erkek Parfümü 5050136330323 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
U-usta sen naptın?Yaz : Creed Virgin Island Water -- Versace Dylan Blue -- Prada L'homme
İlkbahar/Sonbahar : Parfums De Marly Layton -- Armani Code
Kış : Viktor&Rolf Spicebomb Extrame
Parfüm hobim var. Koleksiyon yapmak istiyorum ama TC'de bu fiyatlarla imkansız gibi.Siyahı güzeldi bunun eski bir koku ama iyiydi. Beyazı nasıl?
U-usta sen naptın?
İnvictus ve Man in Black kokuları güzel ancak herkesin üstünde var o yüzden başka daha az bulunan parfüm kullanmanı tavsiye ederim.Bargello 515b ve 561 güzel
Hangi parfümü? Bu arada lütfen şekerli parfümleri sadece kışın kullanın yazın özellikle kapalı alanlarda acayip bayıyor.Konu çok güzel koktu ama şu ağır şekerli parfümü sıkan çıkarsa sevinirim.
Aqua Marine kalıcılığı ne kadar?Giorgio Armani Code
Calvin Clein İntense Euphoria
Blvgari Aqua Marine
Hugo Boss Night (Uzun zamandır ne orijinal ne açık bulamıyorum.)
valla ben kulalanıyorum güzelSiyahı güzeldi bunun eski bir koku ama iyiydi. Beyazı nasıl?
U-usta sen naptın?
Çok para o kadar verememİnvictus ve Man in Black kokuları güzel ancak herkesin üstünde var o yüzden başka daha az bulunan parfüm kullanmanı tavsiye ederim.
Hangi parfümü? Bu arada lütfen şekerli parfümleri sadece kışın kullanın yazın özellikle kapalı alanlarda acayip bayıyor.
Aqua Marine kalıcılığı ne kadar?