Olursa cevabınızı bekliyorum hocamHayirlisiyla bi aldiktan sonra denerim oluyo mu diye olmazsa ps4 uyumlu kulaklik aramaya baslarim.
PS4 kollarında 3.5mm ses çıkışı var, USB girişini ancak konsola bağlarsın sanırım kola bağlanmaz.Hayirlisiyla bi aldiktan sonra denerim oluyo mu diye olmazsa ps4 uyumlu kulaklik aramaya baslarim.
Hiç denemedim bilmiyorumEvet biliyorum, öyle alabilir miyim sesi?
Kola bağlarsan koldan ses gelir usbye bağlarsan usbden ses gelir hocam.Evet biliyorum, öyle alabilir miyim sesi?
kulaklığı kola takarsan ses alırsınEvet biliyorum, öyle alabilir miyim sesi?
Ama işte kulaklığın desteklemesi falan lazım mı yoksa, her kulaklıkta çalışır mı?Cuh kodu 71 veya 72 olanı al. 72 olanda fan sesi çok az diğerlerine göre ısınma problemide en aza indirilmiş. 4k monitörün yok ise pro almanın mantığı pek yok. Sadece bazı oyunlarda(oyunun destekleyip desteklemediğine bakman lazım) 60fps oynatıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kola bağlarsan koldan ses gelir usbye bağlarsan usbden ses gelir hocam.
PS4 Slim çoğu oyunda 1080P desteklemiyor. 900P hatta 720P ye kadar düşen oyunlar var. Ama PS4 özel çıkan Sony yapımı oyunların hepsi gerçek 1080P.Cuh kodu 71 veya 72 olanı al. 72 olanda fan sesi çok az diğerlerine göre ısınma problemide en aza indirilmiş. 4k monitörün yok ise pro almanın mantığı pek yok. Sadece bazı oyunlarda(oyunun destekleyip desteklemediğine bakman lazım) 60fps oynatıyor.
PS4 kolundaki 3.5mm kulaklık girişi her kulaklıkta çalışıyor.Ama işte kulaklığın desteklemesi falan lazım mı yoksa, her kulaklıkta çalışır mı?
İşte bende olan kulaklıkta, usb James Donkey 712 playstationa bağlasam çalışır mı?PS4 Slim çoğu oyunda 1080P desteklemiyor. 900P hatta 720P ye kadar düşen oyunlar var. Ama PS4 özel çıkan Sony yapımı oyunların hepsi gerçek 1080P.
Bir de oyun açılış süreleri silme göre proda çok daha iyi.
PS4 kolundaki 3.5mm kulaklık girişi her kulaklıkta çalışıyor.
Yinede 2-3k milyar zarar etmeye değmez bencePS4 Slim çoğu oyunda 1080P desteklemiyor. 900P hatta 720P ye kadar düşen oyunlar var. Ama PS4 özel çıkan Sony yapımı oyunların hepsi gerçek 1080P.
Bir de oyun açılış süreleri silme göre proda çok daha iyi.
PS4 kolundaki 3.5mm kulaklık girişi her kulaklıkta çalışıyor.