Hangi ps5i almalıyım?

mavikedi0

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba ben ps5 almak istiyorum hangisini almam daha iyi olur.

Burdan 6 taksit yapılıyor Ziraat Bankası için o yüzden ve fiyatında en uygun yerlerden birisi
İthalatçı garantili diyor

Sok ise aynı fiyat ve ithalatçı garantili yazmıyor garantisi gerçek galiba ne dersiniz?

Ben ilk kez alacağım pek bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen.

Burdan 6 taksit yapılıyor Ziraat Bankası için o yüzden ve fiyatında en uygun yerlerden birisi

Sok ise aynı fiyat ve ithalatçı garantili yazmıyor garantisi gerçek galiba ne dersiniz?

Hepsiburada'da 9 taksit yapılan PS5'ler var. Türkiye'deki en kurumsal garanti, resmi dağıtımcı Bilkom'un verdiği garanti.

2 üründe çok pahalı üstüne vade farkıda koyuyorlar daha pagalıya gelicektir

2 üründe çok pahalı üstüne vade farkıda koyuyorlar daha pagalıya gelicek

2 üründe çok pahalı üstüne vade farkıda koyuyorlar daha pagalıya gelicektir
En ucuz bulduklarim bunlar ucuzu varsa link verir misin bakiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsiburada'da 9 taksit yapılan PS5'ler var. Türkiye'deki en kurumsal garanti, resmi dağıtımcı Bilkom'un verdiği garanti.
Soktaki satilan da ithalatçı yazmiyorda o yüzden ilgimi çekti . Hepsiburada linki veriri misin lütfen

En ucuz bulduklarim bunlar ucuzu varsa link verir misin bakiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soktaki satilan da ithalatçı yazmiyorda o yüzden ilgimi çekti . Hepsiburada linki veriri misin lütfen

dostum vade farkı ile 25 e geliyor sana zaten sahibindende güvenilir konsolcularda 20k ürün o 5k farkada 1 yıl ps plus extra + ea play alırsın

Geri