Soktan ps5 slim alınır mı?

Sokaktan alınır mı diye okudum nedense 😂
Yani sıfır şartsa garantili başka bir alternatif yok gibi (gerçi bunun da garantisi var mı bilmiyorum) şahsen daha ucuza temiz 2.el tercih ederdim.

bu sabah aldım daha ucuza göreceğim diye linke tıklayamadım. neyseki değilmiş. hocam bu fiyat pahalı gibi yalnız. ikinci ele güvenirim diyosan mantıklı. ama kutuyu ben açayım kurayım diyosan 23-24 civarına bulursun. n11 trendyol idefix vs

Sokaktan alınır mı diye okudum nedense 😂
Yani sıfır şartsa garantili başka bir alternatif yok gibi (gerçi bunun da garantisi var mı bilmiyorum) şahsen daha ucuza temiz 2.el tercih ederdim.
hocam bilinmiyen satıcılar ithiletçı garantili 23 e en azından bilindik bir yerden olsun diye düsündüm

Alınır bence ama en ucuzu buysa Alınır. Ben şahsen 2.el tercih etmezdim, bunu alırdim sonuçta şok iade etsen edersin yani öyle büyük bi firma
Alınır bence ama en ucuzu buysa Alınır. Ben şahsen 2.el tercih etmezdim, bunu alırdim sonuçta şok iade etsen edersin yani öyle büyük bi firma
hocam en ucuzu 23 e https://www.idefix.com/ps5-slim-dig...-p-3660652?vendorId=10940&ref=akakce&v=1.19.9 bu ama yani satıcısı fln belli deil sok en azından bir tık daha büyük firma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu neden almıyorsunuz

hocam bu satıcı çokta büyük bir satıcı degil ama sok biraz daha büyük ve güvenilir

Geri