Normalbir şey soracağım dün sipariş vermiştim ya bu gün geldi güç kaynağının kablosunda bir pin eksik yada öyle geliyor her ne ise bilmiyorum olmaması normalmi
Rampage nin üst seviye PSU lari yani everest aynı markalar neyse onlar iyidir ama sen bilirsin giriş seviyesi psulari koyup tartma cooler master ve Corsair in giriş seviyesi psulari da almayın diyolarRampage, Powerboost, Gamepower, Hadron, Everest neyse öyle markalardan psu ALINMAZ.
Uyumlu depolama gücü şundan alırb550m pro vdh ile ıyumlu değilmi analayamadım çünkü depolamaya güç verecek ucu göremedim
Üst seviyeden bahsettiğimi kim söyledi?Rampage nin üst seviye PSU lari yani everest aynı markalar neyse onlar iyidir ama sen bilirsin giriş seviyesi psulari koyup tartma cooler master ve Corsair in giriş seviyesi psulari da almayın diyolar
yalan 3 yıldır kullandım elektrik kesintisi olduğu halde sağlamdıRampage bomba diyorlar.
300 tllik 700w rampage sağlamdı elektrik kesintisi olduğu halde 3 yıldır kullandımRampage nin üst seviye PSU lari yani everest aynı markalar neyse onlar iyidir ama sen bilirsin giriş seviyesi psulari koyup tartma cooler master ve Corsair in giriş seviyesi psulari da almayın diyolar
Dediğim gibi bana öyle dediler, kesin bilgim yok.yalan 3 yıldır kullandım elektrik kesintisi olduğu halde sağlamdı