Hangi Psu daha iyidir xpg,high power,corsair

EgeD5937

80+
Reaksiyon skoru
2

3'ü arasında kaldım kyber ve high power özellikleri neredeyse aynı tier listte de aynı seviyedeler corsair bir tık daha üstte fakat modüler.
bir de high power 850 diğerleri 750w high power makul gözüküyor fakat beni uzun süre götürecek bir psu lazım yani kaliteli bir model olmalı.

3'ü arasında kaldım kyber ve high power özellikleri neredeyse aynı tier listte de aynı seviyedeler corsair bir tık daha üstte fakat modüler.
bir de high power 850 diğerleri 750w high power makul gözüküyor fakat beni uzun süre götürecek bir psu lazım yani kaliteli bir model olmalı.

4300 vereceğine 1K daha ver Enermax 1200W çek ben şuan hali hazırda rm750e kullanıyorum gayet iyi bir sorunu yok ama gaming gen indirimi ile vs benzer fiyata Enermax almak mantıklı

bir de high power 850 diğerleri 750w high power makul gözüküyor fakat beni uzun süre götürecek bir psu lazım yani kaliteli bir model
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlıl atmışım kb fsp hydro 750 bak

high power en f/p şuan B+ tier.

Geri