Palo DAYI 👑
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam fıyatlarda bugune ozel bır ındırım mı war ?Alternatifler Tükenmez .
hocam fıyatlarda bugune ozel bır ındırım mı war ?Alternatifler Tükenmez .
Sanr üretimi bi cihaz. rajintek batıda yaygın bi marka ama psu larını kendi üretmiyor. dediğim gibi 80k lık 4090 ı çok da bilinmedik psu lara emanet etmemek lazım, alınabilir bir risk değil. belki bu da iyidir ama üreticinin sayfasında cihazla ilgili bi bilgi bulunmuyor. muhtemelen bu da piyasaya yeni çıktı. ne kadar iyi olduğundan emin değilim. japon kapasitörler var ve mimarisi de fana durmuyor great wall tarzı bi cihaz ama yeterince inceleme ve bilgi gelmeden ben almazdımAlternatifler Tükenmez .
aynı fıkırdeyım suan 1k daha verıp fsp almak daha mantıklı gelıyorSanr üretimi bi cihaz. rajintek batıda yaygın bi marka ama psu larını kendi üretmiyor. dediğim gibi 80k lık 4090 ı çok da bilinmedik psu lara emanet etmemek lazım, alınabilir bir risk değil. belki bu da iyidir ama üreticinin sayfasında cihazla ilgili bi bilgi bulunmuyor. muhtemelen bu da piyasaya yeni çıktı. ne kadar iyi olduğundan emin değilim. japon kapasitörler var ve mimarisi de fana durmuyor great wall tarzı bi cihaz ama yeterince inceleme ve bilgi gelmeden ben almazdım
zorla aldırcan yanıHerşeye Rağmen Ömürlük , Al Kullan .
High Power O2 GOLD 1300W 80+ GOLD ATX 3.0, PCIe 5.0 12VHPWR Full Moduler Smart Fan ATX Güç Kaynağı (HP1-O21300GD-F14C) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
HP1-O21300GD-F14C-icgorsel Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 13.5cm Fan Aktif PFC : Var Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Gold Max Verimlilik : %90,9+ Koruma : UVP/OVP/OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı...www.teknobiyotik.com
Neden Almıyorsun Gül Gibi Ömürlük PSU Varken ?zorla aldırcan yanı
ıyı guzel hoşta alacagım baska seylerde var fıyatı fazla abartmak ıstemıyorum bu yuzdenNeden Almıyorsun Gül Gibi Ömürlük PSU Varken ?
PSU Önemli Bir Bileşen Sen Bilirsin tabii ki Yinede .ıyı guzel hoşta alacagım baska seylerde var fıyatı fazla abartmak ıstemıyorum bu yuzden
hocam sımdı 1300w olan fazzla degıl ama okadarda vermek ıstemıyorum cunku alacagım baska seyler war sıze 6-6.5k dıye soylıyeyımMax bütçe ?
4090 mi var sendehocam sımdı 1300w olan fazzla degıl ama okadarda vermek ıstemıyorum cunku alacagım baska seyler war sıze 6-6.5k dıye soylıyeyım
yok hocam ılerde sıstem yukseltırsem besleyememe gıbı sorunla karsılasmamak ıcın sımdıden ıyı bısey alayım dıyorum4090 mi var sende
yok hocam ılerde sıstem yukseltırsem besleyememe gıbı sorunla karsılasmamak ıcın sımdıden ıyı bısey alayım dıyorum